X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Flexible USB Cable Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F3U134AEDFLEX
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868585092
Categorie :
Cable used to connect to a USB port, which are found in desktop computers, laptops and other electronic devices.
USB-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 24038
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Flexible USB Cable Adapter:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Flexible USB Cable Adapter
Flexibele USB-kabeladapter

Marketingtekst Belkin Flexible USB Cable Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Flexible USB Cable Adapter.
USB-apparaten op eenvoudige wijze aansluiten op krap bemeten plaatsen. De flexibele USB-kabeladapter van Belkin stelt u in staat ook als u weinig ruimte hebt USB-apparaten op uw notebook of desktopcomputer aan te sluiten. Deze kleine lichtgewicht USB-adapter is voorzien van een flexibele connector die 180 graden draaibaar is. Zo is het heel eenvoudig USB-apparaten aan te sluiten op aangrenzende poorten. Door de compacte afmetingen en geavanceerde functionaliteit is het de ideale accessoire voor in uw laptoptas - een uitstekende oplossing voor de mobiele gebruiker.

Kenmerken:
- Maakt ruimte vrij voor het gebruik van aangrenzende USB-poorten
- Stelt u in staat USB-apapraten aan te sluiten op krap bemeten plaatsen.
- Voorkomt een warboel van USB-kabels.
- Is draaibaar in alle richtingen.
- Is ideaal voor flash drives, medialezers en MP3-spelers.
- Laptopgebruikers kunnen op eenvoudige wijze hun USB-apparaat op de flexibele USB-kabeladapter aansluiten. Door de adapter te draaien en vast te zetten in de gewenste positie, kunt u ervoor zorgen dat andere poorten niet geblokkeerd worden.
- De USB-poorten op desktopcomputers bevinden zich vaak op lastige plaatsen. Als u de flexibele USB-kabeladapter aansluit op een USB-poort van uw computer is het opeens heel eenvoudig om uw USB-apparaten aan te sluiten.
Korte samenvatting Belkin Flexible USB Cable Adapter:
Deze korte samenvatting van de Belkin Flexible USB Cable Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Flexible USB Cable Adapter, Zwart
Lange samenvatting Belkin Flexible USB Cable Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Flexible USB Cable Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Flexible USB Cable Adapter. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart