X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cable VGA Monitor Replacem HDDB15M>M 3m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F3H982B03M
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868270561 show
Categorie :
Cables used to connect computers to power supplies and other devices such as printers.
kabels voor pc's en randapparatuur
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 okt 2016 04:10:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 79418
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Warranty.
Lange productnaam Belkin Cable VGA Monitor Replacem HDDB15M>M 3m:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Cable VGA Monitor Replacem HDDB15M>M 3m
High Integrity VGA/SVGA Monitor Vervangingskabel – Pro Serie

Marketingtekst Belkin Cable VGA Monitor Replacem HDDB15M>M 3m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Cable VGA Monitor Replacem HDDB15M>M 3m.
Vervangingskabel met een HDDB15-connector voor het aansluiten van een video- of multimediamonitor met hoge resolutie op uw pc. Aanbevolen voor monitoren met een 17"-scherm of groter
Ontworpen voor hoge resoluties en hoge snelheden.
Korte samenvatting Belkin Cable VGA Monitor Replacem HDDB15M>M 3m:
Deze korte samenvatting van de Belkin Cable VGA Monitor Replacem HDDB15M>M 3m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Cable VGA Monitor Replacem HDDB15M>M 3m
Lange samenvatting Belkin Cable VGA Monitor Replacem HDDB15M>M 3m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Cable VGA Monitor Replacem HDDB15M>M 3m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Cable VGA Monitor Replacem HDDB15M>M 3m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connector van PDA
1 x DB15HD Male
Connector of PC
1 x DB15HD Male
Technische details
Lengte snoer
How long the cable is.
3 m