X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Pro Series Direct Cable Connection for Windows 95, 98 and 2000 3 m(10 ft)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F3D508N10
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 10:54:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7941
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Pro Series Direct Cable Connection for Windows 95, 98 and 2000 3 m(10 ft):
De korte redactionele beschrijving van Belkin Pro Series Direct Cable Connection for Windows 95, 98 and 2000 3 m(10 ft)
Rechtstreekse kabelverbinding voor Windows® 95, 98 en 2000, 3 meter (10 voet) – Pro serie

Marketingtekst Belkin Pro Series Direct Cable Connection for Windows 95, 98 and 2000 3 m(10 ft)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Pro Series Direct Cable Connection for Windows 95, 98 and 2000 3 m(10 ft).
Bent u het zat om bij het thuis werken diskettes te moeten gebruiken om informatie uit te wisselen? Met de rechtstreekse kabelverbinding van Belkin kunt u direct bestanden, mappen, printers of Zip-drives delen, maar ook twee PC’s met elkaar koppelen voor games met twee deelnemers. Belkin maakt het leven gemakkelijk.

Maak een rechtstreekse verbinding tussen twee computers met parallelle female DB25-poorten voor het delen van e-mail, bestanden en apparaten (zoals printers en Zip-drives). Geschikt voor datatransmissie, synchroniseren van bestanden van een laptop naar een desktop-pc en het koppelen van twee pc's voor games met twee deelnemers. Perfect voor gaming!

Voordelen :
• Zeer snelle datatransmissie zorgt voor optimale prestaties.
• De geavanceerde geleiderconstructie verzekeren u onder alle omstandigheden van 100% compatibiliteit met alle apparaten.
• Vergulde koperen connectoren zorgen voor een duidelijke, foutloze gegevensoverdracht.
• Levenslange garantie van Belkin
• De Flextec™ kabelmantel is zeer slijtvast en uiterst flexibel bij gebruik op krap bemeten plaatsen.
• Door de royale ergonomische duimschroeven is de installatie een peulenschil.
• De aardnokken zorgen voor een optimale geleiding en stevig contact met de parende geleiders.
• De individuele geleiders liggen ingebed in een pvc-binnenmantel die voor de elektrische isolatie zorgt en mechanische spanningen opheft.
• De ingeperste aluminium afscherming helpt elektromagnetische en radiofrequente storing (EMI/RFI) voorkomen.
• De geleiders van gevlochten vertind koper met een dikte van 28 AWG zorgen voor een uitstekende signaaloverdracht.
• Gebruikt uitsluitend vooraf geïnstalleerde stuurprogramma's van Windows® 95, 98 en 2000 om de rechtstreekse verbinding te maken.
• Deze kabel heeft een gekruiste null-modem-aderstructuur.
Korte samenvatting Belkin Pro Series Direct Cable Connection for Windows 95, 98 and 2000 3 m(10 ft):
Deze korte samenvatting van de Belkin Pro Series Direct Cable Connection for Windows 95, 98 and 2000 3 m(10 ft)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Pro Series Direct Cable Connection for Windows 95, 98 and 2000 3 m(10 ft), 2 x DB25 (M)
Lange samenvatting Belkin Pro Series Direct Cable Connection for Windows 95, 98 and 2000 3 m(10 ft):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Pro Series Direct Cable Connection for Windows 95, 98 and 2000 3 m(10 ft), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Pro Series Direct Cable Connection for Windows 95, 98 and 2000 3 m(10 ft). Lengte snoer: 3 m. Aansluiting(en): 2 x DB25 (M)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
3 m
Overige specificaties
Aansluiting(en)
2 x DB25 (M)
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin DIRECTE KABELVERBINDING/FILEFRANSFERKABEL W95/98/2000 DB25 3M
Belkin DIRECTE KABELVERBINDING/FILEFRANSFERKABEL W95/98/2000 DB25 3M
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F3D508EA10
 — 
Belkin Gold Series Direct Cable Connection for Windows® 95, 98, 2000
Belkin Gold Series Direct Cable Connection for Windows® 95, 98, 2000
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F3D508N10-GLD
 —