X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cable Null Modem DB25F>DB25F 3m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F3D153-10
Categorie :
Cables used to connect computers to power supplies and other devices such as printers.
kabels voor pc's en randapparatuur
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7078
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime warranty
Lange productnaam Belkin Cable Null Modem DB25F>DB25F 3m:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Cable Null Modem DB25F>DB25F 3m
Belkin Serial Cable DB25 Female to DB25 Female 3m
Korte samenvatting Belkin Cable Null Modem DB25F>DB25F 3m:
Deze korte samenvatting van de Belkin Cable Null Modem DB25F>DB25F 3m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Cable Null Modem DB25F>DB25F 3m
Lange samenvatting Belkin Cable Null Modem DB25F>DB25F 3m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Cable Null Modem DB25F>DB25F 3m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Cable Null Modem DB25F>DB25F 3m. Connector van PDA: Grey
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connector van PDA
Grijs
Technische details
Lengte snoer
How long the cable is.
3 m