X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Pro Series Non-IEEE 1284 Parallel Extension Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F3D112N06
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7162
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange garantie van Belkin
Lange productnaam Belkin Pro Series Non-IEEE 1284 Parallel Extension Cable:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Pro Series Non-IEEE 1284 Parallel Extension Cable
25-aderige “Straight-Through” Verlengkabel – 1,8 meter (6 voet) – Pro serie

Marketingtekst Belkin Pro Series Non-IEEE 1284 Parallel Extension Cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Pro Series Non-IEEE 1284 Parallel Extension Cable.
De 25-aderige “Straight-Through” (rechtdoor lopende) Verlengkabel wordt doorgaans gebruikt voor het verlengen van een geassembleerde DB25-kabel, maar hij kan ook gebruikt worden als seriële modemkabel voor aansluiting op uw PC.

Voordelen :
- De geavanceerde geleiderconstructie verzekeren u onder alle omstandigheden van 100% compatibiliteit met alle apparaten.
- Door de royale ergonomische duimschroeven is de installatie een peulenschil.
- De geleiders van gevlochten vertind koper met een dikte van 28 AWG zijn individueel in polypropyleen geïsoleerd met het oog op overspraakonderdrukking en een zeer snelle foutloze signaaloverdracht.
- De individuele geleiders liggen ingebed in een pvc-binnenmantel die voor de elektrische isolatie zorgt en mechanische spanningen opheft.
- Vergulde koperen contacten zorgen voor maximale geleiding zonder dataverlies.
- De kabelmantel van Flextec™, een slijtvaste en zeer flexibele pvc-rubber, is ideaal voor toepassing op krap bemeten plaatsen.
- De ingeperste trekontlasting en PVC-mantel garanderen levenslange foutloze datatransmissie.
- De aardnokken zorgen voor een optimale geleiding en stevig contact met de parende geleiders.
- De ingeperste aluminium afscherming helpt elektromagnetische en radiofrequente storing (EMI/RFI) voorkomen.
Korte samenvatting Belkin Pro Series Non-IEEE 1284 Parallel Extension Cable:
Deze korte samenvatting van de Belkin Pro Series Non-IEEE 1284 Parallel Extension Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Pro Series Non-IEEE 1284 Parallel Extension Cable, UTP, 25 pin D-Sub (DB-25) male/female, Zwart
Lange samenvatting Belkin Pro Series Non-IEEE 1284 Parallel Extension Cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Pro Series Non-IEEE 1284 Parallel Extension Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Pro Series Non-IEEE 1284 Parallel Extension Cable. Lengte snoer: 1,8 m, Kleur van het product: Zwart. Gewicht: 140 g. Soort kabel: UTP, Aansluiting(en): 25 pin D-Sub (DB-25) male/female
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
1,8 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
140 g
Overige specificaties
Soort kabel
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
UTP
Aansluiting(en)
25 pin D-Sub (DB-25) male/female