X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SCSI Active Internal Terminator
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F2N957-RSA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868115169
Categorie :
Wires to connect two or more components.
kabel-connectoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 4363
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam Belkin SCSI Active Internal Terminator:
De korte redactionele beschrijving van Belkin SCSI Active Internal Terminator
SCSI Active Internal Terminator

Marketingtekst Belkin SCSI Active Internal Terminator

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin SCSI Active Internal Terminator.
This SCSI Active Internal Terminator features a single-ended, 50-pin header and is used with internal SCSI cables that have 50-pin sockets.

- Provides excellent conductivity and retention with mating-connector ground indents.
- Offers active termination.
- Ensures 100% compatibility using our state-of-the-art wiring design.
- Features gold-plated copper contacts for a clean, clear transmission.
Korte samenvatting Belkin SCSI Active Internal Terminator:
Deze korte samenvatting van de Belkin SCSI Active Internal Terminator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin SCSI Active Internal Terminator
Lange samenvatting Belkin SCSI Active Internal Terminator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin SCSI Active Internal Terminator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin SCSI Active Internal Terminator
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Technologie
Modern components and devices.
SCSI