X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Serial ATA Cable - Right Angled, Red
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F2N1169B18INCH
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868484241
Categorie :
SATA is a computer bus interface that connects host bus adapters to mass storage devices such as hard disk drives and optical drives. SATA host adapters and devices communicate via a high-speed serial cable over two pairs of conductors.
SATA-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 37728
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Wordt geleverd met levenslange garantie van Belkin
Lange productnaam Belkin Serial ATA Cable - Right Angled, Red:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Serial ATA Cable - Right Angled, Red
Seriële ATA-kabel - rechte hoek, rood, 45 cm

Marketingtekst Belkin Serial ATA Cable - Right Angled, Red

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Serial ATA Cable - Right Angled, Red.
Deze seriële ATA-kabel met een rechte hoek maakt gebruik van de nieuwste ATA-technologie en biedt daardoor een fantastische connectiviteitsoplossing voor uw interne CPU. De seriële ATA-kabel beperkt het stroomverbruik in vergelijking met een standaard parallelle ATA-kabel en zorgt tegelijkertijd voor een hogere overdrachtssnelheid en een veel betere luchtstroom binnen de CPU. Hij is ideaal voor de ondersteuning van geavanceerde, hitte genererende toepassingen zoals gaming, full-motion video en multimediatoepassingen. Hij zorgt voor een lagere interne temperatuur wat beschadiging van uw systeem helpt voorkomen en ervoor zorgt dat de levensduur ervan niet nodeloos verkort wordt.

Voordelen :
- Geen rommelige en oververhitte CPU meer
- Voldoet aan de seriële ATA standaarden en is compatibel met de software van de huidige besturingssystemen
- Verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor u uw pc er kleurig uit kunt laten zien
- Is eenvoudiger te hanteren en te installeren dan een bandkabel

- Zonder winkelverpakking
Korte samenvatting Belkin Serial ATA Cable - Right Angled, Red:
Deze korte samenvatting van de Belkin Serial ATA Cable - Right Angled, Red-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Serial ATA Cable - Right Angled, Red
Lange samenvatting Belkin Serial ATA Cable - Right Angled, Red:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Serial ATA Cable - Right Angled, Red, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Serial ATA Cable - Right Angled, Red
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Rood
Technische details
Soort kabel *
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
SATA
Lengte snoer *
How long the cable is.
0,45 m