X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
External SCSI III LVD Cable - 1.8m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F2N1112-06
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868230848
Categorie :
SCSI cables have large connectors and are mostly used to connect computer equipment such as monitors and printers.
SCSI-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 10:53:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10448
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam Belkin External SCSI III LVD Cable - 1.8m:
De korte redactionele beschrijving van Belkin External SCSI III LVD Cable - 1.8m
External SCSI III LVD Cable - 1.8m

Marketingtekst Belkin External SCSI III LVD Cable - 1.8m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin External SCSI III LVD Cable - 1.8m.
The External SCSI III LVD Cable Micro DB68 Male to Micro DB68 Male. Supports transfer speeds of up to 80 Mbits/sec, and a total of 16 devices with a maximum cable length of 12 meters per chain.

Advantages:
• Supports transfer speeds up to 320 Mbits/sec.
• State-of-the-art wiring design ensures 100% compatibility
Korte samenvatting Belkin External SCSI III LVD Cable - 1.8m:
Deze korte samenvatting van de Belkin External SCSI III LVD Cable - 1.8m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin External SCSI III LVD Cable - 1.8m, Zwart
Lange samenvatting Belkin External SCSI III LVD Cable - 1.8m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin External SCSI III LVD Cable - 1.8m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin External SCSI III LVD Cable - 1.8m. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Lengte snoer*
How long the cable is.
1,8 m
Aansluiting(en)
Micro DB68
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin External SCSI III LVD Cable - 0.9m
Belkin External SCSI III LVD Cable - 0.9m
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F2N1112-03
 —