X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
15m PS/2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F2N035B15M
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868245118
Categorie :
A cable with a PS/2 plug. A Ps/2 plug is a 6-pin plug used to connect a keyboard and mouse to a computer. They were first introduced on IBM\'s PS/2 desktop PC in 1987. Subsequently, PS/2 connections have been largely replaced by USB connections.
PS/2-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 42070
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin 15m PS/2:
De korte redactionele beschrijving van Belkin 15m PS/2
Verlengkabel voor PS/2-muis en PS/2-toetsenbord, 15 m - Pro-serie

Marketingtekst Belkin 15m PS/2

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin 15m PS/2.
“Nog een klein stukje”, zegt u terwijl u de toetsenbordkabel nog een beetje meer probeert uit te rekken om hem op uw pc te kunnen aansluiten. En dan glijdt opeens uw gloednieuwe toetsenbord van uw bureau. Doe uzelf een plezier en gebruik de volgende keer een verlengkabel van Belkin.Deze verlengkabel voor PS/2-muizen- en PS/2-toetsenborden uit de Pro-serie van Belkin maakt uw huidige PS/2-muiskabel of PS/2-toetsenbordkabel langer. De ideale oplossing dus voor muizen en toetsenborden met een (te) korte kabel.
Geen retail-verpakking
De aardnokken zorgen voor een optimale geleiding.
De aluminium afscherming voldoet aan de FCC-voorschriften voor elektromagnetische en radiofrequente interferentie.
De Flextec™ kabelmantel van pvc-rubber draagt bij tot een uiterst duurzame kabelconstructie.
De geavanceerde kabelopbouw waarborgt onder alle omstandigheden 100% compatibiliteit met alle apparaten.
De individuele geleiders liggen ingebed in een pvc-binnenmantel die voor de elektrische isolatie zorgt en mechanische spanningen opheft.
Geleiders van gevlochten vertind koper met een dikte van 28 AWG voor een uitstekende signaaloverdracht.
Levenslange volledige garantie van Belkin.
Vertinde koperen contacten zorgen voor maximale geleiding zonder dataverlies.
Korte samenvatting Belkin 15m PS/2:
Deze korte samenvatting van de Belkin 15m PS/2-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin 15m PS/2
Lange samenvatting Belkin 15m PS/2:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin 15m PS/2, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin 15m PS/2
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Lengte snoer*
How long the cable is.
15 m
Technische details
Aansluiting(en)
PS/2 with Tin-plated copper contacts