X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m, Retail
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F2L044EA10
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868479087
Categorie :
Cables to connect printers to computers and other devices.
printerkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6991
Deze statistiek is gebaseerd op de 61836 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60195 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m, Retail:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m, Retail
Seriële AT Printerkabel (DB9 female/DB25-male) - 3m, Retail NL-FR Packing

Marketingtekst Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m, Retail

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m, Retail.
Hierdoor kunt u vrijwel elke bestaande seriële printer met female DB25-poort aansluiten op de seriële male DB9-poort van uw computer. Met royale ergonomische duimschroeven die het installeren extra gemakkelijk maken.


Voordelen:
• Vergulde koperen connectoren voor een ruisvrije foutloze datatransmissie over de volle bandbreedte.
• De geavanceerde geleiderconstructie waarborgt onder alle omstandigheden 100% compatibiliteit met alle apparaten.
• Door de royale ergonomische duimschroeven is de installatie een peulenschil.

Productkenmerken :
• De kabelmantel van Flextec™, een slijtvaste en zeer flexibele pvc-rubber, is ideaal voor toepassing op krap bemeten plaatsen.
• De individuele geleiders liggen ingebed in een pvc-binnenmantel die voor de elektrische isolatie zorgt en mechanische spanningen opheft.
• De geleiders van gevlochten vertind koper met een dikte van 28 AWG zijn individueel in polypropyleen geïsoleerd om overspraak tegen te gaan en een snelle foutloze signaaloverdracht te bereiken.
• Ondersteunt HP® LaserJet, Epson® en daarmee compatibele seriële printers met female DB25-poorten.
• De aardnokken zorgen voor een optimale geleiding en stevig contact met de parende geleiders.
• De ingeperste aluminium afscherming voldoet aan FCC-voorschriften voor elektromagnetische storing.
Korte samenvatting Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m, Retail:
Deze korte samenvatting van de Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m, Retail-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m, Retail, Zwart
Lange samenvatting Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m, Retail:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m, Retail, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m, Retail. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Technische details
Aansluiting(en)
DB9 female, DB25 male
Soort kabel
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
Printer
Lengte snoer
How long the cable is.
3 m
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable - 1.8m
Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable - 1.8m
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F2L044B06
 — 
Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m
Belkin Pro Series Non-IEEE Serial Printer Cable (DB9 Female/DB25 Male) - 3m
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F2L044B10
 —