X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cable Par PrinterDB25>C36 1.8m BidirBulk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F2A036B06
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868165324
Categorie :
Cables used to connect computers to power supplies and other devices such as printers.
kabels voor pc's en randapparatuur
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 31730
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Warranty.
Lange productnaam Belkin Cable Par PrinterDB25>C36 1.8m BidirBulk:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Cable Par PrinterDB25>C36 1.8m BidirBulk
Deze bidirectionele printerkabel uit de Standaard-serie koppelt pc's met parallelle female DB25-poorten aan parallelle printers met 36-polige female Centronics-poorten. Ondersteunt alle computers en

Marketingtekst Belkin Cable Par PrinterDB25>C36 1.8m BidirBulk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Cable Par PrinterDB25>C36 1.8m BidirBulk.
U hebt de ideale printer gekocht, maar door een verkeerde kabel worden voortdurend datafouten overgestuurd. Een bidirectionele printerkabel uit de Standaard-serie van Belkin geeft verkeerde data geen kans.Deze printerkabel uit de Standaard-serie koppelt uw printer met 36-polige female Centronics-poort aan de female DB25-poort van uw pc. Onze exclusieve bedradingsstructuur en kabeltechnologie staan hierbij garant voor topprestaties en een feilloze gegevensoverdracht.
Geen retail-verpakking
De aardnokken zorgen voor een optimale geleiding en stevig contact met de connectors.
De geavanceerde geleiderconstructie verzekert u onder alle omstandigheden van 100% compatibiliteit met alle apparaten.
De geïntegreerde aluminium afscherming voldoet aan de FCC-voorschriften voor EMI/RFI-storing.
De geleiders van gevlochten vertind koper met een dikte van 28 AWG zijn individueel in polypropyleen geïsoleerd met het oog op overspraakonderdrukking en een zeer snelle foutloze signaaloverdracht.
De individuele geleiders liggen ingebed in een pvc-binnenmantel die voor de elektrische isolatie zorgt en mechanische spanningen opheft.
Door de royale ergonomische duimschroeven is de installatie een peulenschil.
Gecertificeerde levenslange Belkin-garantie.
Geïntegreerde trekontlasting en pvc-mantel garanderen levenslange foutvrije gegevensoverdracht.
Vergulde koperen contacten zorgen voor een maximaal geleidingsvermogen en beperken dataverlies tot een minimum.
Korte samenvatting Belkin Cable Par PrinterDB25>C36 1.8m BidirBulk:
Deze korte samenvatting van de Belkin Cable Par PrinterDB25>C36 1.8m BidirBulk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Cable Par PrinterDB25>C36 1.8m BidirBulk
Lange samenvatting Belkin Cable Par PrinterDB25>C36 1.8m BidirBulk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Cable Par PrinterDB25>C36 1.8m BidirBulk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Cable Par PrinterDB25>C36 1.8m BidirBulk. Gewicht: 227 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connector van PDA
1 x Centronics 36 Male
Connector of PC
1 x DB25 Male
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
227 g
Technische details
Lengte snoer
How long the cable is.
1,8 m