X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2-Port USB Print Server
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1UP0301YY
Categorie :
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 13 dec 2012 00:40:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6145
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Limited Lifetime
Lange productnaam Belkin 2-Port USB Print Server:
De korte redactionele beschrijving van Belkin 2-Port USB Print Server
USB Print Server met 2 poorten

Marketingtekst Belkin 2-Port USB Print Server

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin 2-Port USB Print Server.
Print naar een USB printer vanaf een willekeurige computer op uw netwerk!

De Belkin 2-Port USB Print Server maakt het nu wel heel gemakkelijk om tot twee USB printers aan uw netwerk toe te voegen. De 10/100 Mbps poort zorgt dat uw printopdrachten razendsnel ontvangen kunnen worden en is voorzien van een buffer voor optimale betrouwbaarheid.

De Print Server is zeer eenvoudig te installeren, dus u kunt binnen enkele minuten aan de slag. Sluit gewoon uw Print Server aan op uw printer(s) en een beschikbare poort op uw router, installeer uw drivers en iedere computer op uw netwerk kan printen naar één printer.

Compatibel met vrijwel alle USB network-ready printers en belangrijke besturingssystemen. De 2-Port USB Print Server heeft geen enkele moeite met zelfs de meest data-intensieve printopdrachten, zodat u kunt rekenen op maximale snelheid en betrouwbaarheid.

De Print Server ondersteunt geen multifunctionele printerfuncties zoals scannen, faxen en kopiëren.

Voordelen
- Sluit twee USB printers aan op uw netwerk.
- Printopdrachten verzenden met behulp van de snelle 10/100 Mbps standaard.
- Werkt met de bekende laser-, inkjet-, Bubble Jet ™ en kleurenprinters
- Printen zonder moeite vanaf iedere computer op uw netwerk.
- Eenvoudig te installeren met de meegeleverde Belkin Installation Wizard.
Korte samenvatting Belkin 2-Port USB Print Server:
Deze korte samenvatting van de Belkin 2-Port USB Print Server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin 2-Port USB Print Server, Ethernet LAN, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, 100 Mbit/s
Lange samenvatting Belkin 2-Port USB Print Server:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin 2-Port USB Print Server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin 2-Port USB Print Server. Netwerkconnectietype: Ethernet LAN, Netwerkstandaard: IEEE 802.3, IEEE 802.3u. Overdrachtssnelheid: 100 Mbit/s, Aansluitingen: 2x USB 1x 10/100 Ethernet
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Netwerkconnectietype*
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Ethernet LAN
Netwerkstandaard*
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2x USB
1x 10/100 Ethernet