X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless G All-In-One Print Server
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1UP0002DF
Categorie :
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:40:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 59065
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam Belkin Wireless G All-In-One Print Server:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Wireless G All-In-One Print Server
Draadloze G alles-in-één printserver

Marketingtekst Belkin Wireless G All-In-One Print Server

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Wireless G All-In-One Print Server.
Draadloos G, of 802.11g, verwijst naar de draadloze netwerkstandaard die gegevensoverdracht met snelheden tot 54 Mbps mogelijk maakt en gebruik maakt van de 2,4GHz-band. Het is de ideale oplossing voor kleine woningen waarin op een flexibele manier muziek van het Internet moet kunnen worden gedownload, foto’s gedeeld en online spelletjes gespeeld moeten kunnen worden, zonder dat er kabels tussen computers aangesloten hoeven te worden.

De draadloze G alles-in-één printserver van Belkin stelt u in staat om op eenvoudige wijze uw draadloze of bedrade netwerk uit te breiden met een alles-in-één printer. Deze printserver maakt gebruik van 802.11g-technologie, waardoor het versturen van afdrukopdrachten eenvoudiger is dan ooit en van een geheugenbuffer die uw grafische opdrachten moeiteloos verwerkt. De printserver is zo eenvoudig te installeren dat u al binnen enkele minuten kunt printen. U hoeft slechts de printerserver aan te sluiten op uw draadloze router van Belkin en het installatieprogramma op meegeleverde cd uit te voeren. Vervolgens sluit u uw USB-printer aan op de printserver en laadt u de printerstuurprogramma's op uw computer. Nu kunt u draadloos printen, scannen, faxen en mediakaarten lezen* waar in uw woning of kantoor u zich ook bevindt. De printserver werkt tevens probleemloos in bedrade netwerken via de geïntegreerde Ethernet-poort.
De draadloze G alles-in-één printserver van Belkin is compatibel met de meeste USB- en netwerkprinters en zorgt ervoor dat zelfs uw meest gegevensintensieve afdrukopdrachten foutloos en met maximale snelheid verwerkt worden.
Korte samenvatting Belkin Wireless G All-In-One Print Server:
Deze korte samenvatting van de Belkin Wireless G All-In-One Print Server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Wireless G All-In-One Print Server, Draadloze LAN, CD-ROM Drive USB 2.0, 1.1, Optioneel, Windows 2000,XP, Wireless LAN, USB
Lange samenvatting Belkin Wireless G All-In-One Print Server:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Wireless G All-In-One Print Server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Wireless G All-In-One Print Server. Netwerkconnectietype: Draadloze LAN, Frequentieband: 2.4. Minimale systeemeisen: CD-ROM Drive USB 2.0, 1.1. Overdrachtssnelheid: 54 Mbit/s, Netwerkgereed: Optioneel, Compatibele besturingssystemen: Windows 2000,XP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Netwerkconnectietype*
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Draadloze LAN
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
CD-ROM Drive
USB 2.0, 1.1
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB
Netwerkfuncties
Draadloze LAN
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000,XP
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Optioneel