X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Print Server
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1UP00001DE
Categorie :
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 aug 2011 09:58:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6197
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Wireless Print Server:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Wireless Print Server
Wireless Print Server, USB

Marketingtekst Belkin Wireless Print Server

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Wireless Print Server.
De draadloze 802.11g printserver van Belkin stelt u in staat om op eenvoudige wijze twee USB-printers toe te voegen aan uw draadloze of bekabelde netwerk. Deze printserver maakt gebruik van 802.11g-technologie, waardoor afdrukopdrachten sneller dan ooit verstuurd kunnen worden en is uitgerust met een geheugenbuffer die uw grafische opdrachten moeiteloos verwerkt.

De printserver is zo eenvoudig te installeren dat u al binnen enkele minuten afdrukopdrachten kunt versturen. Laad eenvoudigweg het stuurprogramma van uw printer op elke computer, start de installatie-cd van Belkin, sluit uw USB-printer aan op de 802.11g draadloze USB-printserver en u kunt draadloos afdrukopdrachten versturen in uw huis- of kantooromgeving. De printserver is eveneens compatibel met bekabelde netwerken via de geïntegreerde Ethernet-poort.

Uw 802.11g draadloze USB-printserver van Belkin is compatibel met de meeste USB- en netwerkprinters evenals de gangbare besturingssystemen. Hij zorgt ervoor dat zelfs uw meest gegevensintensieve afdrukopdrachten foutloos en met maximale snelheid verwerkt worden.

Voordelen:
- Verbindt 2 USB-printers met uw 802.11g of 802.11b draadloze netwerk
- Werkt met de veel verkochte laser-, inkjet-, Bubble Jet™- en kleurenprinters**
- Eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde installatiewizard van Belkin
- Maakt naadloos printen mogelijk via zowel Ethernet- als draadloze verbindingen
- Werkt met alle apparatuur die voldoet aan IEEE 802.11b
- Werkt met Windows® 98SE, 2000, Me en XP
Korte samenvatting Belkin Wireless Print Server:
Deze korte samenvatting van de Belkin Wireless Print Server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Wireless Print Server, Draadloze LAN, IEEE 802.11b, Windows 98SE Windows Me Windows 2000 Windows XP, USB
Lange samenvatting Belkin Wireless Print Server:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Wireless Print Server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Wireless Print Server. Netwerkconnectietype: Draadloze LAN. Netwerkarchitectuur: IEEE 802.11b, Compatibele besturingssystemen: Windows 98SE Windows Me Windows 2000 Windows XP, Interface: USB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Netwerkconnectietype*
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Draadloze LAN
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE
Windows Me
Windows 2000
Windows XP
Netwerkarchitectuur
IEEE 802.11b
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2 x USB