X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
F1U201VEA1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1U201VEA1
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868601730
Categorie :
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 86154
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 yaar
Lange productnaam Belkin F1U201VEA1 hub & concentrator:
De korte redactionele beschrijving van Belkin F1U201VEA1 hub & concentrator
2x1 USB-Switch

Marketingtekst Belkin F1U201VEA1 hub & concentrator

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin F1U201VEA1 hub & concentrator.
De 2x1 USB-switch van Belkin (de switch) stelt u in staat om één USB-apparaat – zoals een printer, camera, scanner of externe opslageenheid – met meerdere computers te delen. Het praktische design en de gebruiksvriendelijke switchsoftware zorgen voor directe toegang tot uw USB-apparaat. Zodra uw randapparaat is aangesloten blijft deze beschikbaar voor alle aangesloten computers. U hoeft het apparaat nu dus niet meer te ontkoppelen en aan te sluiten op een andere computer.

Voordelen :
-Stelt u in staat met meerdere computers één USB 1.1-apparaat te delen
-Gebruiksvriendelijke software en sneltoetsen voor eenvoudig overschakelen
-Laat USB 1.1- en 2.0-apparaten werken met datatransmissiesnelheden tot 2.0
-Geschikt voor het aansluiten van een USB-apparaat tot op een afstand van 30 voet (9 meter) van uw computers
-Gemakkelijk te installeren en te gebruiken
-Wordt geleverd met 2 jaar garantie van Belkin

Productkenmerken :
-Geschikt om één USB-apparaat op aan te sluiten
-Ondersteunt zowel pc’s als Mac®-computers (Win98se, WinME, Win2000, WinXP)
-LED’s ter indicatie van de poortstatus, zodat duidelijk is welke computer gebruikt wordt
-Geen aparte voeding vereist
-Gebruiksvriendelijke software-interface voor Windows-gebruikers
Korte samenvatting Belkin F1U201VEA1 hub & concentrator:
Deze korte samenvatting van de Belkin F1U201VEA1 hub & concentrator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin F1U201VEA1, USB 1.1, Zwart
Lange samenvatting Belkin F1U201VEA1 hub & concentrator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin F1U201VEA1 hub & concentrator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin F1U201VEA1. Overdrachtssnelheid: 12 Mbit/s. Kleur van het product: Zwart. Interface: USB 1.1
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal poorten*
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
2
Prestatie
Overdrachtssnelheid*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
12 Mbit/s
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 1.1