X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kit: 2x Wi-Fi Phone for Skype
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1PP000GNETSK+F1PP000GNETSK
Categorie :
Bel uw vrienden of zakenrelaties met één van deze handige telefoons!
telefoons
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 19 dec 2012 03:05:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7448
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Kit: 2x Wi-Fi Phone for Skype:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Kit: 2x Wi-Fi Phone for Skype
Kit: 2x Wi-Fi Phone for Skype

Marketingtekst Belkin Kit: 2x Wi-Fi Phone for Skype

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Kit: 2x Wi-Fi Phone for Skype.
Voor het bellen met de WiFi telefoon voor Skype van Belkin heeft u uw PC niet nodig. Hij werkt overal ter wereld en het enige dat u nodig hebt is toegang tot een beveiligd of een onbeveiligd WiFi-netwerk.

Een draadloos accesspoint is voldoende, of het nu bij iemand thuis, in een cafe of op kantoor staat. De enige voorwaarde is dat het accesspoint geen browser-based authentificatie vereist.

Klaar voor gebruik
De WiFi-telefoon van Belkin is bij levering al voorzien van Skype-software en een Skype-interface, waardoor hij direct gebruikt kan worden zodra er een netwerk beschikbaar is.

Eenvoudig in het gebruik
Als u iemand wilt bellen, maakt u gebruik van het kleurenmenu op uw display om een contactpersoon te selecteren en hun online beschikbaarheid te bekijken - dit wijkt dus niet af van wat u gewend bent.

De WiFi telefoon is Skype-gecertificeerd, wat inhoudt dat hij voldoet aan alle Skype-vereisten. Er verandert niets aan de manier waarop u te werk gaat en uw ervaringen met Skype zullen dus gelijk zijn aan toen u nog via de pc met Skype belde.

Productkenmerken
- Skype-gecertificeerd - u gaat te werk zoals u dat bij uw huidige Skype-account gewend bent.
- Verbindingsmogelijkheid met beveiligde of open WiFi-netwerken waarbij geen broswer-based authentificatie vereist is.
- Uitzonderlijke hoge geluidskwaliteit.
- Ondersteuning van WEP, WPA en WPA2 met PSK.
Korte samenvatting Belkin Kit: 2x Wi-Fi Phone for Skype:
Deze korte samenvatting van de Belkin Kit: 2x Wi-Fi Phone for Skype-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Kit: 2x Wi-Fi Phone for Skype, Zwart, LCD, Wi-Fi, WEP, WPA, WPA2
Lange samenvatting Belkin Kit: 2x Wi-Fi Phone for Skype:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Kit: 2x Wi-Fi Phone for Skype, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Kit: 2x Wi-Fi Phone for Skype. Kleur van het product: Zwart. Beeldscherm: LCD. Netwerkfuncties: Wi-Fi, Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WEP, WPA, WPA2
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Beeldscherm
Beeldscherm
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Poorten & interfaces
Draadloze verbindingen
Wireless is a term used to describe telecommunications in which electromagnetic waves (rather than some form of wire) carry the signal over part or all of the communication path.
Yes
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WEP, WPA, WPA2
Netwerkfuncties
Wi-Fi