X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
OmniView™ ENTERPRISE Quad-Bus Series 2x16 KVM Switch with CAT5 Extension
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1DW216CEA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868496763
Categorie :
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7212
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin OmniView™ ENTERPRISE Quad-Bus Series 2x16 KVM Switch with CAT5 Extension:
De korte redactionele beschrijving van Belkin OmniView™ ENTERPRISE Quad-Bus Series 2x16 KVM Switch with CAT5 Extension
OmniView™ ENTERPRISE Quad-Bus Series 2x16 KVM Switch met CAT5 Extension

Marketingtekst Belkin OmniView™ ENTERPRISE Quad-Bus Series 2x16 KVM Switch with CAT5 Extension

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin OmniView™ ENTERPRISE Quad-Bus Series 2x16 KVM Switch with CAT5 Extension.
De 2x16 KVM-switch van Belkin stelt u in staat tot wel 16 servers te besturen vanaf twee consoles, met uitbreidingsmogelijkheden tot 256 servers vanaf maximaal vier consoles. Met de geavanceerde Quad-Bus-technologie, waarop Belkin patent heeft aangevraagd, kunnen vier serverbeheerders bij een daisychain-configuratie (maximaal 16) in totaal 256 computers tegelijk besturen. Completeer uw KVM-oplossing met de kwaliteitskabels die u nodig hebt voor nauwkeurig schakelen (zie het kabeloverzicht). De door ons ontwikkelde kabeltechnologie maakt kabelbeheer heel eenvoudig en de 60% kortere kabels helpen een kabelwarboel voorkomen. De switch bewaart een onberispelijke beeldintegriteit door voor alle KVM-switches in daisychain-configuratie een resolutie te ondersteunen van maximaal 2048x1536 bij 85Hz via een bandbreedte van 400MHz.

Een ander voordeel dat dit nieuwe product van Belkin biedt is het krachtige maar praktische Intelliview grafisch beeldschermmenu (On-Screen Display). IntelliView draait onder Windows® en stelt de beheerder in staat de aangesloten servers of servergroepen met zowel het toetsenbord als de muis te hernoemen, hergroeperen en sorteren. Tevens stelt IntelliView de beheerder in staat servers te groeperen en beveiligingsrechten op drie niveaus aan verschillende gebruikersgroepen toe te kennen.

Voordelen :
• Quad-Bus-technologie voor uitgebreide besturingsmogelijkheden door maximaal vier gebruikers
• Een krachtige grafische OSD (On-screen Display) voor het besturen van aangesloten servers
• Volledige ondersteuning op meerdere platforms voor zowel PS/2- als USB-interfaces
• Beveiligingsmogelijkheden op meerdere niveaus voor extra beveiliging van uw aangesloten servers
• Compacte vormgeving (1U), geschikt voor montage in 19-inch rek
• Controlesysteem van hoge kwaliteit waarschuwt in geval van problemen en helpt deze voorkomen


Productkenmerken :
• Flash-upgradable firmware voor toekomstige systeemuitbreidingen of updates
• Sneltoetsen voor het schakelen tussen servers
• Geeft via een interactieve gebruikersinterface aan de voorzijde weer welke servers actief zijn
• U kunt uw KVM-firmware bijwerken via http://autoupdate.belkin.com
Korte samenvatting Belkin OmniView™ ENTERPRISE Quad-Bus Series 2x16 KVM Switch with CAT5 Extension:
Deze korte samenvatting van de Belkin OmniView™ ENTERPRISE Quad-Bus Series 2x16 KVM Switch with CAT5 Extension-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin OmniView™ ENTERPRISE Quad-Bus Series 2x16 KVM Switch with CAT5 Extension, Works with Xserve
Lange samenvatting Belkin OmniView™ ENTERPRISE Quad-Bus Series 2x16 KVM Switch with CAT5 Extension:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin OmniView™ ENTERPRISE Quad-Bus Series 2x16 KVM Switch with CAT5 Extension, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin OmniView™ ENTERPRISE Quad-Bus Series 2x16 KVM Switch with CAT5 Extension. Compatibele besturingssystemen: Works with Xserve
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Works with Xserve
Overige specificaties
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Supports PS/2 and USB input devices; provides support for PS/2 servers only