X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SMB 1x16 KVM-over-IP Switch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1DP116GEA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868599808
Categorie :
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 60050
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin SMB 1x16 KVM-over-IP Switch:
De korte redactionele beschrijving van Belkin SMB 1x16 KVM-over-IP Switch
OmniView 1x16 KVM-over-IP Switch voor het MKB

Marketingtekst Belkin SMB 1x16 KVM-over-IP Switch

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin SMB 1x16 KVM-over-IP Switch.
De OmniView KVM-over-IP switch stelt netwerkbeheerders in staat overal ter wereld hun servers te besturen en te beheren. Deze externe toegang maakt het mogelijk sneller en op een effi ciënte manier eventuele serverproblemen op te lossen. Zo kan de server-downtime aanzienlijk worden gereduceerd, evenals de servicekosten. De OmniView KVM-over-IP switch voor het MKB kan naadloos worden geïntegreerd in uw netwerkinfrastructuur en laat u optimaal gebruik maken van al uw ITressources. De switch kan in een daisychain gekoppeld worden met andere switches ter ondersteuning van tot wel 256 servers. Uw KVM-confi guratie kan dus worden uitgebreid bij een groeiende serveromgeving. De OmniView KVM-over-IP switch voor het MKB is voorzien van CAT5-technologie waardoor hij makkelijk inzetbaar is en een warboel van kabels wordt voorkomen.
Korte samenvatting Belkin SMB 1x16 KVM-over-IP Switch:
Deze korte samenvatting van de Belkin SMB 1x16 KVM-over-IP Switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin SMB 1x16 KVM-over-IP Switch, Grijs, PS/2, TCP/IP
Lange samenvatting Belkin SMB 1x16 KVM-over-IP Switch:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin SMB 1x16 KVM-over-IP Switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin SMB 1x16 KVM-over-IP Switch. Aansluiting toetsenbord: PS/2. Kleur van het product: Grijs. Datalink-protocollen: TCP/IP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal computers*
The amount of computers controlled by this device.
16
Aansluiting toetsenbord*
The type of socket in the device for connecting a keyboard e.g. USB.
PS/2
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Overige specificaties
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
TCP/IP