X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SMB CAT5 KVM Switch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1DP108AEA/KIT
Categorie :
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 31 okt 2012 10:55:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5910
Deze statistiek is gebaseerd op de 61836 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60195 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 jaar garantie en gratis technische ondersteuning
Lange productnaam Belkin SMB CAT5 KVM Switch:
De korte redactionele beschrijving van Belkin SMB CAT5 KVM Switch
SMB CAT5 KVM Switch, 8 port

Marketingtekst Belkin SMB CAT5 KVM Switch

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin SMB CAT5 KVM Switch.
Belkin maakt met de OmniView CAT5 KVM-switch voor het MKB op eenvoudige en betrouwbare wijze multiplatform-serverbeheer mogelijk. Deze switch maakt gecentraliseerd beheer van middelgrote serveromgevingen in datacentra, computerlabs en vestigingskantoren mogelijk en garandeert u een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De OmniView CAT5 KVM-switches voor het MKB zijn leverbaar in 4-, 8- en 16-poorts 1U-uitvoeringen voor rekmontage en kunnen in een daisychain geschakeld worden waardoor tot 256 PS/2-, USB- en SUN-servers beheerd kunnen worden via een enkele PS/2-console. De combinatie van de geïntegreerde CAT5-technologie en de compacte server-interfacemodules van Belkin zorgen voor gebruikersgemak en de hoogst mogelijke stabiliteit en server-uptime. De OmniView CAT5 KVM-producten voor het MKB brengen u de functionaliteit die u uitsluitend in een enterprise-oplossing zou verwachten.

Voordelen:
- Reduceert het aantal kabels dat in een computerruimte hoeft te worden aangelegd en ondersteunt kabellengtes van maximaal 30 meter bij gebruik van standaard CAT5-kabels
- Maakt gebruik van keep-alive functie en toetsenbord- en muissignaalemulatie ten behoeve van continue server-uptime
- Ondersteunt PS/2- en USB-servers, waaronder Windows®-, Unix®/Linux®-, SunT- en Macintosh®-systemen
- Ondersteunt videoresoluties van tot 1600x1200 ten behoeve van een hoge beeldkwaliteit
- Bespaart setup-tijd en vereenvoudigt het schakelen tussen meerdere servers met On-Screen Display
- Maakt poort- en serverkeuze heel eenvoudig met door de gebruiker te definiëren sneltoetsen
- Zorgt voor directe toegang en overzichtelijkheid met rechtstreekse-poortkeuzeknoppen op het frontpaneel en LED-displays
- Maakt doorlopende servercontrole mogelijk dankzij programmeerbare AutoScan

Productkenmerken:
- Biedt de mogelijkheid via een wachtwoord onbevoegden de toegang tot de KVM-switch te ontzeggen
- Biedt u de mogelijkheid via speciale daisychain-poorten uw KVM-configuratie uit te breiden tot maximaal 16 KVM-switches
- Is backward-compatible met OmniView PRO2 KVM-switches waardoor u gebruik kunt blijven maken van de KVM-producten van Belkin waarin u al geïnvesteerd hebt
- Biedt de mogelijkheid via flash-upgrades de firmware bij te werken
- Wordt geleverd met 5 jaar garantie en gratis technische ondersteuning
Korte samenvatting Belkin SMB CAT5 KVM Switch:
Deze korte samenvatting van de Belkin SMB CAT5 KVM Switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin SMB CAT5 KVM Switch, Zilver, USB, PS/2, USB, PS/2, 1600 x 1200 Pixels, OmniView PRO2 KVM Switches, Windows Unix/Linux SunT Macintosh
Lange samenvatting Belkin SMB CAT5 KVM Switch:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin SMB CAT5 KVM Switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin SMB CAT5 KVM Switch. Aansluiting toetsenbord: USB, PS/2, Aansluiting muis: USB, PS/2. Maximum resolutie: 1600 x 1200 Pixels. Kleur van het product: Zilver. Compatibiliteit: OmniView PRO2 KVM Switches, Compatibele besturingssystemen: Windows Unix/Linux SunT Macintosh
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aansluiting toetsenbord*
The type of socket in the device for connecting a keyboard e.g. USB.
USB, PS/2
Aansluiting muis*
USB, PS/2
Video
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
1600 x 1200 Pixels
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Overige specificaties
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
8
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows
Unix/Linux
SunT
Macintosh
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
OmniView PRO2 KVM Switches
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
PS/2
USB