X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
8-pack Server Interface Module PS/2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1DP101AEAAP-8P
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868567562
Categorie :
A network switch is a computer networking device that links network segments or network devices. The term commonly refers to a multi-port network bridge that processes and routes data at the data link layer (layer 2) of the OSI model. Switches that additionally process data at the network layer (layer 3) and above are often called layer-3 switches or multilayer switches. A network switch is made up of network switch components.
switchcomponenten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 69504
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Belkin 8-pack Server Interface Module PS/2:
De korte redactionele beschrijving van Belkin 8-pack Server Interface Module PS/2
8-pack Server Interface Module PS/2

Marketingtekst Belkin 8-pack Server Interface Module PS/2

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin 8-pack Server Interface Module PS/2.
Belkin maakt met de OmniView CAT5 KVM-switch voor het MKB op eenvoudige en betrouwbare wijze multiplatform-serverbeheer mogelijk. Deze switch maakt gecentraliseerd beheer van middelgrote serveromgevingen in datacentra, computerlabs en vestigingskantoren mogelijk en garandeert u een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De OmniView CAT5 KVM-switches voor het MKB zijn leverbaar in 4-, 8- en 16-poorts 1U-uitvoeringen voor rekmontage en kunnen in een daisychain geschakeld worden waardoor tot 256 PS/2-, USB- en SUN-servers beheerd kunnen worden via een enkele PS/2-console. De combinatie van de geïntegreerde CAT5-technologie en de compacte server-interfacemodules van Belkin zorgen voor gebruikersgemak en de hoogst mogelijke stabiliteit en server-uptime. De OmniView CAT5 KVM-producten voor het MKB brengen u de functionaliteit die u uitsluitend in een enterprise-oplossing zou verwachten.

Voordelen :
- Reduceert het aantal kabels dat in een computerruimte hoeft te worden aangelegd en ondersteunt kabellengtes van maximaal 30 meter bij gebruik van standaard CAT5-kabels.
- Maakt gebruik van keep-alive functie en toetsenbord- en muissignaalemulatie ten behoeve van continue server-uptime.
- Ondersteunt PS/2- en USB-servers, waaronder Windows®-, Unix®/Linux®-, SunT- en Macintosh®-systemen.
- Ondersteunt videoresoluties van tot 1600x1200 ten behoeve van een hoge beeldkwaliteit.
- Bespaart setup-tijd en vereenvoudigt het schakelen tussen meerdere servers met On-Screen Display.
- Maakt poort- en serverkeuze heel eenvoudig met door de gebruiker te definiëren sneltoetsen.
- Zorgt voor directe toegang en overzichtelijkheid met rechtstreekse-poortkeuzeknoppen op het frontpaneel en LED-displays.
- Maakt doorlopende servercontrole mogelijk dankzij programmeerbare AutoScan.

Productkenmerken :
- Biedt de mogelijkheid via een wachtwoord onbevoegden de toegang tot de KVM-switch te ontzeggen.
- Biedt u de mogelijkheid via speciale daisychain-poorten uw KVM-configuratie uit te breiden tot maximaal 16 KVM-switches.
- Is backward-compatible met OmniView PRO2 KVM-switches waardoor u gebruik kunt blijven maken van de KVM-producten van Belkin waarin u al geïnvesteerd hebt.
- Biedt de mogelijkheid via flash-upgrades de firmware bij te werken.
Korte samenvatting Belkin 8-pack Server Interface Module PS/2:
Deze korte samenvatting van de Belkin 8-pack Server Interface Module PS/2-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin 8-pack Server Interface Module PS/2, Bedraad, Zwart
Lange samenvatting Belkin 8-pack Server Interface Module PS/2:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin 8-pack Server Interface Module PS/2, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin 8-pack Server Interface Module PS/2. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Poorten & interfaces
Slot-type
Extern
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x RJ45
2 x PS/2
1 x VGA
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin Server Interface Module PS/2
Belkin Server Interface Module PS/2
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DP101AEAAP
EUR 40,75
(excl. VAT)
EUR 48,90(incl. VAT)
Belkin Server Interface Module Legacy SUN
Belkin Server Interface Module Legacy SUN
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DP101AEAAL
 —