X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1DH104UEA
Categorie :
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:33:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18851
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Belkin Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch
4-poorts OmniView Dual-Head KVM-switch uit de Soho-Serie, USB In & Uit

Marketingtekst Belkin Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch.
Deze nieuwe KVM-switch stelt u in staat tot wel vier dual-head USB-computers met VGA-aansluiting te besturen met behulp van één USB-console met twee VGA-monitoren. Bij gebruik van een coaxiale VGA-kabel ondersteunt de switch beeldresoluties tot 2048 x 1536 @ 85 Hz van feilloze kwaliteit over een videobandbreedte van 400 MHz. Dit is de ideale oplossing voor mensen die gebruik maken van meerdere beeldschermen en die tot wel vier computers moeten kunnen besturen. Hiermee wordt een kabelwarboel en extra kosten voor extra toetsenborden, muizen en monitoren voorkomen.

Dit innovatieve design biedt u een ingebouwd kabelmanagementsysteem en bespaart ruimte op uw bureau. De switches met audio- en microfoonondersteuning uit de SOHO-serie stellen u in staat van computer te wisselen zonder dat u uw luidsprekers en microfoons opnieuw hoeft aan te sluiten. Dankzij de flash-upgrade-technologie kunt u firmware-updates downloaden zodra dat nodig is. Dit verzekert u van compatibiliteit met de nieuwste computers en apparatuur.

Voordelen:
- Stelt u in staat tot wel vier computers te besturen met één USB-toetsenbord en -muis en twee VGA-monitoren.
- Ondersteunt dual-head VGA-computers.
- Luidspreker- en microfoonondersteuning.
- Ingebouwde kabelberging.
- Connectoren met PC99-kleurcodering voor het snel en gemakkelijk aansluiten van de juiste kabel op de juiste poort.
- Met de praktische 10-seconden autoscan-functie kunt u de activiteiten van al uw computers controleren.
- USB-toetsenbord- en -muisemulatie voor foutloos booten.
- Geeft de status van de actieve poorten weer middels praktische LED's.
- Ondersteunt videoresoluties van tot 2048x1536 bij 85 Hz.
- Overschakelen is mogelijk middels sneltoetsen en rechtstreekse-poortkeuzeknoppen.
- Firmware kan via flash-upgrades worden bijgewerkt.
- Is gemakkelijk te installeren en eenvoudig in het gebruik.
Korte samenvatting Belkin Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch:
Deze korte samenvatting van de Belkin Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch, USB, USB, VGA, 2048 x 1536 Pixels
Lange samenvatting Belkin Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch. Aansluiting toetsenbord: USB, Aansluiting muis: USB, Aansluiting video: VGA. Maximum resolutie: 2048 x 1536 Pixels. Bandbreedte: 0,4 GHz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal computers*
The amount of computers controlled by this device.
4
Aansluiting toetsenbord*
The type of socket in the device for connecting a keyboard e.g. USB.
USB
Aansluiting muis*
USB
Aansluiting video*
The type of socket in the device for connecting a video e.g. SCART.
VGA
Video
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
2048 x 1536 Pixels
Prestatie
Bandbreedte
0,4 GHz
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin Omniview Soho Series 2-Port Dual Head KVM Switch
Belkin Omniview Soho Series 2-Port Dual Head KVM Switch
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DH102UEA
 — 
Belkin Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch
Belkin Omniview Soho Series 4-Port Dual Head KVM Switch
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DH104UUK
 —