X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Switch2 for PC
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1DG102PUK
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868592755
Categorie :
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:49:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13927
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3-Year Warranty
Lange productnaam Belkin Switch2 for PC:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Switch2 for PC
Switch2 for PC

Marketingtekst Belkin Switch2 for PC

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Switch2 for PC.
Two computers. One monitor. No Problem. Business professionals who bring home their laptops spend countless evenings in front of a small display and cramped keyboard. Thanks to Switch2 for PC, you can now use your big monitor and full-sized keyboard for both your laptop and home computer. It's simple. Just press the remote to switch your monitor from one computer to the next. Switch2 for PC is also great for connecting your old and new desktop computers, so you can access files and programs effortlessly using the same monitor, keyboard, and mouse.

Advantages:
- Shares one monitor, PS/2 keyboard and PS/2 mouse between computers
- Connects instantly to notebook computers
- Shares one set of speakers between computers
- Supports notebook and desktop computers
- Supports high video resolutions up to 2048x1536
- Supports monitors with VGA connections
Korte samenvatting Belkin Switch2 for PC:
Deze korte samenvatting van de Belkin Switch2 for PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Switch2 for PC, PS/2, PS/2, VGA, 2048 x 1536 Pixels, Wit, PC & Laptop
Lange samenvatting Belkin Switch2 for PC:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Switch2 for PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Switch2 for PC. Aansluiting toetsenbord: PS/2, Aansluiting muis: PS/2, Aansluiting video: VGA. Maximum resolutie: 2048 x 1536 Pixels. Kleur van het product: Wit. Compatibiliteit: PC & Laptop
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal computers*
The amount of computers controlled by this device.
2
Aansluiting toetsenbord*
The type of socket in the device for connecting a keyboard e.g. USB.
PS/2
Aansluiting muis*
PS/2
Aansluiting video*
The type of socket in the device for connecting a video e.g. SCART.
VGA
Video
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
2048 x 1536 Pixels
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Overige specificaties
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC & Laptop
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin Switch2 for PC
Belkin Switch2 for PC
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DF102PUK
 — 
Belkin Switch2 for PC
Belkin Switch2 for PC
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DF102UUK
 —