X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
F1DG003-RMT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1DG003-RMT
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868601037
Categorie :
Bedien uw apparatuur van een afstand met onze uitgebreide selectie afstandsbedieningen!
afstandsbedieningen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21178
Deze statistiek is gebaseerd op de 61699 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60059 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin F1DG003-RMT afstandsbediening:
De korte redactionele beschrijving van Belkin F1DG003-RMT afstandsbediening
F1DG003-RMT - Vervangende draadloze afstandsbediening voor de Switch2

Marketingtekst Belkin F1DG003-RMT afstandsbediening

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin F1DG003-RMT afstandsbediening.
Bent u de afstandsbediening van uw Switch2 kwijt geraakt? Koop dan een vervangend exemplaar. Deze draadloze afstandsbediening kunt u gebruiken ter vervanging van uw huidige draadloze afstandsbediening.
Korte samenvatting Belkin F1DG003-RMT afstandsbediening:
Deze korte samenvatting van de Belkin F1DG003-RMT afstandsbediening-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin F1DG003-RMT, KVM switch
Lange samenvatting Belkin F1DG003-RMT afstandsbediening:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin F1DG003-RMT afstandsbediening, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin F1DG003-RMT. Compatibiliteit: KVM switch. Maximumbereik: 3 m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
KVM switch
Prestatie
Maximumbereik *
3 m