X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
OmniView Remote IP Manager
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1DE101HEA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868603673
Categorie :
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 58850
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin OmniView Remote IP Manager:
De korte redactionele beschrijving van Belkin OmniView Remote IP Manager
OmniView IP-manager voor beheer op afstand

Marketingtekst Belkin OmniView Remote IP Manager

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin OmniView Remote IP Manager.
De OmniView IP-manager voor beheer op afstand maakt op eenvoudige wijze externe toegang tot uw huidige KVM- en serverconfiguraties mogelijk. Als u het apparaat op de KVM-switch aansluit, kunt u met behulp van een webbrowser uw servers besturen - waar u zich ook bevindt. Deze externe toegang maakt het mogelijk sneller en op een efficiënte manier eventuele serverproblemen op te lossen. Zo kan de server-downtime aanzienlijk worden gereduceerd, evenals de servicekosten. De IP-manager voor beheer op afstand biedt u op een veilige manier toegang tot de BIOS en kan worden gebruikt in combinatie met een willekeurige KVM-switch, maar kan ook worden aangesloten op een enkele computer.
Biedt één externe gebruiker toegang tot een willekeurige KVM-switch
Biedt toegang tot het BIOS-niveau van servers via een standaard webbrowser
Maakt bestands- en beeldoverdracht tussen computers mogelijk via Virtual Media
Ondersteunt seriële apparaten als PDU's (Power Distribution Unit of voedingsdistributie-eenheid) ten behoeve van een harde reboot
Ondersteunt wachtwoordbeveiliging voor meerdere gebruikers waardoor ongeautoriseerde toegang onmogelijk gemaakt kan worden
Stelt 25 gebruikers in staat digitaal videomateriaal te bekijken ten behoeve van samenwerking bij het oplossen van problemen
Vereist geen extra uitgaven voor speciale software of licenties
Werkt met veilige, 256-bit SSL-encryptie via een TCP/IP-verbinding
Korte samenvatting Belkin OmniView Remote IP Manager:
Deze korte samenvatting van de Belkin OmniView Remote IP Manager-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin OmniView Remote IP Manager, Ethernet, Fast Ethernet, Bedraad, SNMP 1, HTTP
Lange samenvatting Belkin OmniView Remote IP Manager:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin OmniView Remote IP Manager, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin OmniView Remote IP Manager. Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet, Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Beheerprotocollen: SNMP 1, HTTP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP 1, HTTP