X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Omniview Pro2 Series 16-Port KVM Switch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1DA116TEA
Categorie :
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 dec 2015 13:17:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19881
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Omniview Pro2 Series 16-Port KVM Switch:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Omniview Pro2 Series 16-Port KVM Switch
OmniView 16-poorts KVM-switch met OSD-beeldschermmenu

Marketingtekst Belkin Omniview Pro2 Series 16-Port KVM Switch

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Omniview Pro2 Series 16-Port KVM Switch.
Belkin OmniView™ PRO2 KVM-switches bieden de betrouwbare prestaties en centrale besturing die ideaal zijn voor het beheer van middelgrote tot grote serverparken. Elke switch biedt de systeembeheerder de mogelijkheid met slechts één console meerdere multi-platform computers te beheren. Het PRO2 programma ondersteunt zowel PS/2 als USB en biedt geavanceerde mogelijkheden als het benoemen en kiezen van computers via een beeldschermmenu (OSD) en het overschakelen d.m.v. sneltoetsen of handmatig met directe-poortkeuzetoetsen en actieve-poort leds. De mogelijkheid tot het in serie schakelen van totaal zestien PRO2 en PRO KVM-switches betekent een verdere verruiming van het server- en computerbeheer. Bij in serie geschakelde units geeft een zevendelig gesegmenteerd display het BANK-adres aan van de actieve computer.
LET OP: De KVM-switches van het OmniView PRO2-programma gebruiken standaard DB25 KVM-kabels. Wij adviseren coaxiale VGA-kabel voor de ondersteuning van videoresoluties tot 2048 x 1536 bij 85 Hz. De KVM-switches van het Belkin OmniView PRO2-programma zijn compatibel met Windows® 95, 98, 2000, Me, NT, XP, Novell® NetWare 4.x/5.x, Mac USB- en Sun USB-platforms, Turbolinux® en alle Linux® pakketten.
Voordelen :
• Mogelijkheid voor upgraden van firmware via internetdownloads.
• Voorzien van directe-poortkeuzetoetsen waarmee de poorten rechtstreeks handmatig kunnen worden gekozen.
• Het BANK-adres wordt bij doorverbinding van de units door een zevendelig gesegmenteerd led-display op het frontpaneel getoond.
• Genormaliseerde 2U hoge module conform EIA-standaard (geschikt voor montage in 19-inch rekken).
• Wordt geleverd met vijf jaar Belkin garantie en gratis technische ondersteuning.
• Inclusief rekmontagebeugels met schroeven, netvoedingsadapter 12 VDC 1 A, flash-kabel, registratiekaart, beknopte installatiehandleiding en gebruikershandleiding.
• Wordt geleverd met vijf jaar Belkin garantie en gratis technische ondersteuning.
• Inclusief rekmontagebeugels met schroeven, netvoedingsadapter 12 VDC 1 A, flash-kabel, registratiekaart, beknopte installatiehandleiding en gebruikershandleiding.
Korte samenvatting Belkin Omniview Pro2 Series 16-Port KVM Switch:
Deze korte samenvatting van de Belkin Omniview Pro2 Series 16-Port KVM Switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Omniview Pro2 Series 16-Port KVM Switch, Grijs, PS/2, PS/2, VGA, 2U, 0 - 40 °C
Lange samenvatting Belkin Omniview Pro2 Series 16-Port KVM Switch:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Omniview Pro2 Series 16-Port KVM Switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Omniview Pro2 Series 16-Port KVM Switch. Aansluiting toetsenbord: PS/2, Aansluiting muis: PS/2, Aansluiting video: VGA. Maximum resolutie: 2048 x 1536 Pixels. Kleur van het product: Grijs, Rack-montage: 2U. Bandbreedte: 0,4 GHz. Gewicht: 5,47 kg
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal computers*
The amount of computers controlled by this device.
16
Aansluiting toetsenbord*
The type of socket in the device for connecting a keyboard e.g. USB.
PS/2
Aansluiting muis*
PS/2
Aansluiting video*
The type of socket in the device for connecting a video e.g. SCART.
VGA
Video
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
2048 x 1536 Pixels
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Rack-montage*
The type of mounting that can position devices in a shelving system (rack).
2U
Prestatie
Bandbreedte
0,4 GHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 60°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,47 kg
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
438 x 190 x 89 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
-Microsoft Windows 95, 98, 2000, Me, NT, XP
-Novell NetWare 4.x/5.x
-Mac
-Sun
-Turbolinux
-Linux
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
16
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin OmniView™ MATRIX2 Series 8-Port KVM Switch with Dual-Console Control
Belkin OmniView™ MATRIX2 Series 8-Port KVM Switch with Dual-Console Control
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DM208TEA
 — 
Belkin OmniView PRO2 PS/2 Series KVM Switch with On-Screen Display
Belkin OmniView PRO2 PS/2 Series KVM Switch with On-Screen Display
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DA104PEA
 — 
Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB
Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DA116TUK
 — 
Belkin OmniView PRO2 PS/2 Series KVM Switch 8-ports with On-Screen Display
Belkin OmniView PRO2 PS/2 Series KVM Switch 8-ports with On-Screen Display
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DA108PEA
 — 
Belkin OmniView PRO2 PS/2 Series KVM Switch 16-ports with On-Screen Display
Belkin OmniView PRO2 PS/2 Series KVM Switch 16-ports with On-Screen Display
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DA116PEA
 —