X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
KVM Switch Omniview 8-PORT USB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1DA108TUK
Categorie :
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2012 15:10:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9939
Deze statistiek is gebaseerd op de 61836 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60195 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Wordt geleverd met vijf jaar Belkin garantie en gratis technische ondersteuning.
Lange productnaam Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB:
De korte redactionele beschrijving van Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB
OmniView™ 8-poorts KVM-switch met OSD-beeldschermmenu.

Marketingtekst Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB.
Belkin OmniView PRO2 KVM-switches bieden de betrouwbare prestaties en centrale besturing die ideaal zijn voor het beheer van middelgrote tot grote serverparken. Elke switch biedt de systeembeheerder de mogelijkheid met slechts één console meerdere multi-platform computers te beheren. Het PRO2 programma ondersteunt zowel PS/2 als USB en biedt geavanceerde mogelijkheden als het benoemen en kiezen van computers via een beeldschermmenu (OSD) en het overschakelen d.m.v. sneltoetsen of handmatig met directe-poortkeuzetoetsen en actieve-poort leds. De mogelijkheid tot het in serie schakelen van totaal zestien PRO2 en PRO KVM-switches betekent een verdere verruiming van het server- en computerbeheer. Bij in serie geschakelde units geeft een zevendelig gesegmenteerd display het BANK-adres aan van de actieve computer.
Korte samenvatting Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB:
Deze korte samenvatting van de Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB, Zwart, Bedraad, 2048 x 1536 Pixels, 12V DC, 1A, Windows 95, 98, 2000, Me, NT, XP, Novell NetWare 4.x/5.x, Mac USB & Sun USB platforms, Turbolinux &
Lange samenvatting Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB. Maximum resolutie: 2048 x 1536 Pixels. Kleur van het product: Zwart. Bandbreedte: 0,85 GHz. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Soort voeding: 12V DC, 1A, Compatibele besturingssystemen: Windows 95, 98, 2000, Me, NT, XP, Novell NetWare 4.x/5.x, Mac USB & Sun USB platforms, Turbolinux &
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Video
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
2048 x 1536 Pixels
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Prestatie
Bandbreedte
0,85 GHz
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Soort voeding
De voeding voorziet uw computer van stroom. Deze kan intern of extern zijn. PFC = Power Factor Correctie. CE = CE merk compatibel. Wanneer er twee waarden (Watt) worden aangegeven, betreft het vaak low line versus high line-condities. Meerdere voedingen worden voor redundantie ingezet. Wanneer een extra voeding optioneel is wordt dat aangegeven door het maximum aantal te noemen. Voeding kunnen Hot Plug of niet-Hot Plug zijn.
12V DC, 1A
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95, 98, 2000, Me, NT, XP, Novell NetWare 4.x/5.x, Mac USB & Sun USB platforms, Turbolinux & Linux
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2 x Console
9 x VGA
9 x PS/2 mouse port
9 x PS/2 keyboard port
8 x USB
1 x power
1 x flash
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin KVM Switch Omniview 4-PORT USB
Belkin KVM Switch Omniview 4-PORT USB
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DA104TUK
 — 
Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB
Belkin KVM Switch Omniview 8-PORT USB
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1DA116TUK
 —