X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Omniview Matrix2 Cable Kit USB 1.8m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1D9301-06
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868407363
Categorie :
A KVM (Keyboard Video Mouse) cable connects a keyboard, mouse and monitor to two or more computers.
toetsenbord-video-muis (kvm) kabel
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 10:57:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9578
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Omniview Matrix2 Cable Kit USB 1.8m:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Omniview Matrix2 Cable Kit USB 1.8m
OmniView alles-in-één KVM-kabel voor de MATRIX2 serie, lengte 1,8 m, USB

Marketingtekst Belkin Omniview Matrix2 Cable Kit USB 1.8m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Omniview Matrix2 Cable Kit USB 1.8m.
Belkin OmniView MATRIX kabels bieden maximale connectiviteit tussen uw USB-servers en OmniView MATRIX2 KVM-switches. Coaxiale videokabel bewaart ook bij hogere resoluties de sterkte en de helderheid van het videosignaal. Onze geavanceerde micro-kabelopbouw zorgt voor optimale datatransmissie via een duurzame dunne kabel die gemakkelijk te leiden is.

Geschikt voor OmniView MATRIX2 KVM-switches.

Voordelen :
• Geavanceerde microkabel-constructie voor het probleemloos opbergen van de kabel.
• Aangespoten alles-in-één ontwerp voor kabelberging.
• Voorzien van genormaliseerde 14-polige coaxiale VGA-kabel voor de ondersteuning van hogeresolutie-applicaties.
• Levenslange Belkin garantie.
Korte samenvatting Belkin Omniview Matrix2 Cable Kit USB 1.8m:
Deze korte samenvatting van de Belkin Omniview Matrix2 Cable Kit USB 1.8m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Omniview Matrix2 Cable Kit USB 1.8m, Grijs, 1 USB, 1 HDDB15, 1 DB25
Lange samenvatting Belkin Omniview Matrix2 Cable Kit USB 1.8m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Omniview Matrix2 Cable Kit USB 1.8m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Omniview Matrix2 Cable Kit USB 1.8m. Lengte snoer: 1,8 m, Kleur van het product: Grijs. Aansluiting(en): 1 USB, 1 HDDB15, 1 DB25
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer
How long the cable is.
1,8 m
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Overige specificaties
Aansluiting(en)
1 USB, 1 HDDB15, 1 DB25
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin OmniView™ all-in-one KVM-cable for MATRIX2 series, 4.5 m, USB
Belkin OmniView™ all-in-one KVM-cable for MATRIX2 series, 4.5 m, USB
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1D9301B15
 — 
Belkin Omniview Matrix2 Cable Kit USB 3m
Belkin Omniview Matrix2 Cable Kit USB 3m
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1D9301-10
 —