X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
OmniView™ KVM Cables for SOHO Series with Audio PS/2 1.8m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1D9100BEA06
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868561973
Categorie :
A KVM (Keyboard Video Mouse) cable connects a keyboard, mouse and monitor to two or more computers.
toetsenbord-video-muis (kvm) kabel
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:33:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20018
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Belkin OmniView™ KVM Cables for SOHO Series with Audio PS/2 1.8m:
De korte redactionele beschrijving van Belkin OmniView™ KVM Cables for SOHO Series with Audio PS/2 1.8m
Belkin OmniView™ KVM-kabels voor de SOHO serie met audiofaciliteiten, lengte 1,8 m PS/2.

Marketingtekst Belkin OmniView™ KVM Cables for SOHO Series with Audio PS/2 1.8m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin OmniView™ KVM Cables for SOHO Series with Audio PS/2 1.8m.
Deze OmniView KVM-kabels vormen de beste verbinding tussen uw PS/2-computers en uw Belkin OmniView SOHO KVM-switch met audiofaciliteiten. Als 3,5 mm audio/microfoonkabel ondersteunen zij uiterst efficiënt de omschakeling van audio- en microfoonsignalen.

Deze kabels werken naadloos samen met SOHO KVM-switches met audiofaciliteiten en met tal van andere KVM-switches die audio-ondersteuning bieden.
Korte samenvatting Belkin OmniView™ KVM Cables for SOHO Series with Audio PS/2 1.8m:
Deze korte samenvatting van de Belkin OmniView™ KVM Cables for SOHO Series with Audio PS/2 1.8m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin OmniView™ KVM Cables for SOHO Series with Audio PS/2 1.8m, Zwart, KVM Switches, 2 audio, 2 PS/2, HDDB15
Lange samenvatting Belkin OmniView™ KVM Cables for SOHO Series with Audio PS/2 1.8m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin OmniView™ KVM Cables for SOHO Series with Audio PS/2 1.8m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin OmniView™ KVM Cables for SOHO Series with Audio PS/2 1.8m. Lengte snoer: 1,8 m, Kleur van het product: Zwart, Compatibiliteit: KVM Switches. Aansluiting(en): 2 audio, 2 PS/2, HDDB15
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer
How long the cable is.
1,8 m
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Kenmerken
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
KVM Switches
Overige specificaties
Aansluiting(en)
2 audio, 2 PS/2, HDDB15
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin OmniView KVM Cables for SOHO Series with Audio, 1.8 metre (6ft.), PS/2
Belkin OmniView KVM Cables for SOHO Series with Audio, 1.8 metre (6ft.), PS/2
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1D9100N06
 — 
Belkin SOHO Series PS/2 KVM Cable with Audio 3m
Belkin SOHO Series PS/2 KVM Cable with Audio 3m
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F1D9100BEA10
 —