X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Extender OmniView Monitor
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1D088Y
Categorie :
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 09:57:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21589
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Manufacturer Warranty
Lange productnaam Belkin Extender OmniView Monitor:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Extender OmniView Monitor
OmniView™ Monitor Extender

Marketingtekst Belkin Extender OmniView Monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Extender OmniView Monitor.
Trying to cut your first record from your in home studio, but the humming from the computer keeps disturbing the flow. With the Belkin Monitor Extender, you can use your monitor, move your computer into another room, and make beautifully clear music.

The Belkin Monitor Extender connects your monitor or projector up to 250 feet away from its source. Perfect for use in large classrooms, presentations, and other venues that use a large-screen projector.


Advantages :

• Extend your monitor up to 250 feet away.

• Powered boosting circuitry preserves data integrity

• No software required

• Uses standard VGA Cable

Korte samenvatting Belkin Extender OmniView Monitor:
Deze korte samenvatting van de Belkin Extender OmniView Monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Extender OmniView Monitor, monitors or projectors
Lange samenvatting Belkin Extender OmniView Monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Extender OmniView Monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Extender OmniView Monitor. Compatibiliteit: monitors or projectors
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
monitors or projectors
Overige specificaties
External monitor port
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Standard VGA