X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ser Rot Dat Switch 4PosDB9>5DB9M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1C038U
Categorie :
Computer interface components which allow communication between computers and external devices.
seriële switch boxes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:05:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12891
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Full lifetime warranty.
Lange productnaam Belkin Ser Rot Dat Switch 4PosDB9>5DB9M seriële switch box:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Ser Rot Dat Switch 4PosDB9>5DB9M seriële switch box
4-Port DB9M Serial Switchbox
Korte samenvatting Belkin Ser Rot Dat Switch 4PosDB9>5DB9M seriële switch box:
Deze korte samenvatting van de Belkin Ser Rot Dat Switch 4PosDB9>5DB9M seriële switch box-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Ser Rot Dat Switch 4PosDB9>5DB9M, Solid switching mechanism enables easy switching between devices.
Lange samenvatting Belkin Ser Rot Dat Switch 4PosDB9>5DB9M seriële switch box:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Ser Rot Dat Switch 4PosDB9>5DB9M seriële switch box, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Ser Rot Dat Switch 4PosDB9>5DB9M. Datalink-protocollen: Solid switching mechanism enables easy switching between devices.
Belkin Ser Rot Dat Switch 4PosDB9>5DB9M Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.