X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB Pro Series Motherboard Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CU0100AED
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868560525
Categorie :
Cable used to connect to a USB port, which are found in desktop computers, laptops and other electronic devices.
USB-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 23317
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam Belkin USB Pro Series Motherboard Cable:
De korte redactionele beschrijving van Belkin USB Pro Series Motherboard Cable
USB-moederbordkabel - Pro-serie

Marketingtekst Belkin USB Pro Series Motherboard Cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin USB Pro Series Motherboard Cable.
Met de dual-port USB-kabel voor het moederbord sluit u externe USB-apparatuur aan op de USB-aansluiting van het moederbord van een pc. De kabel is voorzien van twee female USB A-type connectors die zijn verbonden met twee connectors met vijf posities. Controleer voor de installatie of uw moederbord een USB-aansluiting heeft en of deze een USB-connector met acht of tien posities heeft.
Afscherming helpt elektromagnetische en radiofrequente interferentie voorkomen. Afgeschermde kap elimineert antenne-effect.
Breidt uw computersysteem uit met twee female USB-A aansluitingen.
Breidt uw Macintosh® of pc uit met twee USB-poorten van 12 Mbps waarop u zonder meer elk USB-apparaat kunt aansluiten.
Compatibel met Mac® OS 8.6 of hoger en Windows® 98.
Constructie als van 20-gauge dubbel afgeschermde voedingskabelgeleider.
De afscherming van gedraaide aderparen en folie voldoet aan de hoogste kabelspecificaties en onderdrukt elektromagnetische storing.
Ondersteund door levenslange garantie van Belkin
Op de impedantie afgestemde constructie van gedraaide aderparen ter onderdrukking van overspraak en ten behoeve van foutloos dataverkeer met hoge snelheden.
U kunt uw Macintosh® en pc nu in een handomdraai geschikt maken voor USB.
Vergulde koperen contacten zorgen voor maximale geleiding zonder dataverlies.
Zo kunt u profiteren van de op het USB-moederbord aanwezige mogelijkheid voor extra poorten waarop u apparaten kunt aansluiten.
Korte samenvatting Belkin USB Pro Series Motherboard Cable:
Deze korte samenvatting van de Belkin USB Pro Series Motherboard Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin USB Pro Series Motherboard Cable, Wit
Lange samenvatting Belkin USB Pro Series Motherboard Cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin USB Pro Series Motherboard Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin USB Pro Series Motherboard Cable. Kleur van het product: Wit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit