X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RJ45 Plug 25-Pack
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CN1003AEDR-25
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868572474
Categorie :
Wires to connect two or more components.
kabel-connectoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:01:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 17698
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin RJ45 Plug 25-Pack:
De korte redactionele beschrijving van Belkin RJ45 Plug 25-Pack
RJ45-Plug 25-stuksverpakking

Marketingtekst Belkin RJ45 Plug 25-Pack

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin RJ45 Plug 25-Pack.
Er is niets beter dan goud, van de gouden kroon in mijn mond tot de gouden ring aan mijn vinger. Wat zeg je? Ook nog bladgouden contacten… Wat een wereld. De 50 micron RJ45-plug is voor ronde kabels met bladgouden contacten en wordt geleverd in een 25-stuksverpakking.

- RJ45-plug.
- 50 Micron bladgouden contacten voor optimale gegevensoverdracht.
- Geleverd in een 25-stuksverpakking.
Korte samenvatting Belkin RJ45 Plug 25-Pack:
Deze korte samenvatting van de Belkin RJ45 Plug 25-Pack-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin RJ45 Plug 25-Pack
Lange samenvatting Belkin RJ45 Plug 25-Pack:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin RJ45 Plug 25-Pack, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin RJ45 Plug 25-Pack
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking
The amount in each pack.
25
Technische details
Aansluiting(en)
RJ45