X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RJ45 Medium Duty Crimp Tool
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CN1002AED
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868572450
Categorie :
Small tools used to cut, strip and crimp cables.
kabel krimpers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 29935
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin RJ45 Medium Duty Crimp Tool:
De korte redactionele beschrijving van Belkin RJ45 Medium Duty Crimp Tool
RJ45-krimptang, niet geschikt voor industrieel gebruik

Marketingtekst Belkin RJ45 Medium Duty Crimp Tool

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin RJ45 Medium Duty Crimp Tool.
Voordat hij TWA en RKO overnam en Hughes Aircraft oprichtte erfde Howard Hughes de octrooirechten op een stuk gereedschap. Dit gereedschap zou de werkelijke basis vormen van heel zijn financiële imperium. De moraal van het verhaal: Goed gereedschap kan uw leven veranderen.Deze RJ45-krimptang is bedoeld voor het krimpen van een RJ45 plug met een kabel die opgebouwd is uit 4 niet afgeschermde gedraaide aderparen, met als resultaat een geassembleerde patchkabel.
Geef netwerkkabels de door u gewenste lengte.
Krimpen, knippen en de buitenmantel van een kabel verwijderen met één tang.
Krimpt patchkabels met gevlochten aders.
Korte samenvatting Belkin RJ45 Medium Duty Crimp Tool:
Deze korte samenvatting van de Belkin RJ45 Medium Duty Crimp Tool-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin RJ45 Medium Duty Crimp Tool
Lange samenvatting Belkin RJ45 Medium Duty Crimp Tool:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin RJ45 Medium Duty Crimp Tool, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin RJ45 Medium Duty Crimp Tool
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Soort kabel
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
RJ45