X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cable HDMI>HDMI 3m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CC5006VED10-G
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868559239
Categorie :
Cables to connect printers to computers and other devices.
printerkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 35021
Deze statistiek is gebaseerd op de 61699 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60059 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam Belkin Cable HDMI>HDMI 3m:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Cable HDMI>HDMI 3m
HDMI-naar-HDMI-kabel - Premium-serie

Marketingtekst Belkin Cable HDMI>HDMI 3m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Cable HDMI>HDMI 3m.
Deze HDMI-kabel uit de Premium-serie van Belkin maakt gebruik van een volledig digitale interface die zowel standaard, verbeterde als HD video- en audioweergave ondersteunt. Ideaal voor multimediasystemen en platte beeldschermen.
Ideaal voor multimediasystemen en platte beeldschermen.
Korte samenvatting Belkin Cable HDMI>HDMI 3m:
Deze korte samenvatting van de Belkin Cable HDMI>HDMI 3m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Cable HDMI>HDMI 3m, Grijs
Lange samenvatting Belkin Cable HDMI>HDMI 3m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Cable HDMI>HDMI 3m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Cable HDMI>HDMI 3m. Kleur van het product: Grijs
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Technische details
Aansluiting(en)
HDMI-HDMI
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
printers
Lengte snoer
How long the cable is.
3 m