X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVI-I (F) - VGA (M) Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CC5003AED
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868558911
Categorie : video kabel adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 14:22:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 27654
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Belkin Lifetime warranty.
Lange productnaam Belkin DVI-I (F) - VGA (M) Adapter:
De korte redactionele beschrijving van Belkin DVI-I (F) - VGA (M) Adapter
Adapter DVI-I female naar VGA male

Marketingtekst Belkin DVI-I (F) - VGA (M) Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin DVI-I (F) - VGA (M) Adapter.
Belkin biedt u verschillende oplossingen voor het aansluiten van een apparaat met een DVI-aansluiting op een apparaat met een HDDB15-aansluiting. Deze adapter maakt van de HDDB15-poort op uw computer een analoge DVI-I-poort.
Levenslange garantie van Belkin
Korte samenvatting Belkin DVI-I (F) - VGA (M) Adapter:
Deze korte samenvatting van de Belkin DVI-I (F) - VGA (M) Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin DVI-I (F) - VGA (M) Adapter, VGA (D-Sub), DVI-I, Mannelijk/vrouwelijk
Lange samenvatting Belkin DVI-I (F) - VGA (M) Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin DVI-I (F) - VGA (M) Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin DVI-I (F) - VGA (M) Adapter. Aansluiting 1: VGA (D-Sub), Aansluiting 2: DVI-I, Soort stekkers: Mannelijk/vrouwelijk
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aansluiting 1*
This is the first connector in the device.
VGA (D-Sub)
Kenmerken
Aansluiting 2 *
This is the second connector in the device.
DVI-I
Soort stekkers
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/vrouwelijk