X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
High Speed Internet Modem Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CC3011AED25
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868557594
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 29082
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin High Speed Internet Modem Cable:
De korte redactionele beschrijving van Belkin High Speed Internet Modem Cable
Hi-speed Internet-modemkabel – 7,6 m

Marketingtekst Belkin High Speed Internet Modem Cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin High Speed Internet Modem Cable.
Deze high-speed internet-modemkabel van Belkin is razendsnel, duurzamer dan een normale telefoonkabel en zorgt voor een snellere internetverbinding. Hij maakt overdrachtssnelheden van wel 100 Mbps mogelijk, zodat u over de snelst mogelijke internetverbinding beschikt.Deze modemkabel verbindt uw modem of vaste telefoon met de telefooncontactdoos aan de wand en voorziet u van een betrouwbare, zeer snelle (minstens 10 keer sneller dan bij een gewone telefoonkabel) toegang tot het Internet.
24-karaats vergulde RJ11-contacten zorgen voor maximale geleiding zonder dataverlies.
Belkin garandeert dat deze kabel vrij is van ontwerp-, assemblage-, materiaal- en fabricagefouten
Cat5-kabel zorgt voor gegevensoverdracht met snelheden van wel 100 Mbps
Compatibel met alle modemsnelheden
Dubbele afscherming (van gevlochten draad en folie) voorkomt elektromagnetische en radiofrequente interferentie en maakt snelle en foutloze gegevensoverdracht mogelijk
Geïntegreerde trekontlasting zorgt voor extra duurzaamheid en flexibiliteit zelfs onder extreme omstandigheden
Ondersteunt analoge en digitale (DSL/ISDN) toepassingen.
Signal Exact Twist®-technologie beperkt dataverlies tot een minimum.
Tot 10 keer sneller dan een doorsnee telefoonkabel, zodat u optimaal van uw modem gebruik kunt maken.
Korte samenvatting Belkin High Speed Internet Modem Cable:
Deze korte samenvatting van de Belkin High Speed Internet Modem Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin High Speed Internet Modem Cable, RJ-11, RJ-11, Wit
Lange samenvatting Belkin High Speed Internet Modem Cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin High Speed Internet Modem Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin High Speed Internet Modem Cable. Lengte snoer: 7,6 m, Kleur van het product: Wit. Aansluiting(en): RJ-11, RJ-11
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
7,6 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ-11, RJ-11