X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Pro Series AT Serial Modem Cable - 1.8m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CC3006AED06
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868557488
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15099
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Pro Series AT Serial Modem Cable - 1.8m:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Pro Series AT Serial Modem Cable - 1.8m
Seriële AT-modemkabel, Pro-serie, 1,8 m

Marketingtekst Belkin Pro Series AT Serial Modem Cable - 1.8m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Pro Series AT Serial Modem Cable - 1.8m.
U kunt nu vrijwel elke bestaande externe modem met een seriële female DB25-poort aansluiten op de seriële DB9-poort van de computer. Met royale ergonomische duimschroeven die het installeren extra gemakkelijk maken.
Geen retail-verpakking
De 24-karaats vergulde koperen connectors zorgen voor een maximaal geleidingsvermogen zonder dataverlies.
De aardnokken zorgen voor een optimale geleiding.
De geïntegreerde aluminium afscherming voldoet aan de FCC-voorschriften voor EMI/RFI-storing.
De geleiders van gevlochten vertind koper met een dikte van 28 AWG zijn individueel in polypropyleen geïsoleerd met het oog op overspraakonderdrukking en een zeer snelle foutloze signaaloverdracht.
De individuele geleiders liggen ingebed in een pvc-binnenmantel die voor de elektrische isolatie zorgt en mechanische spanningen opheft.
De kabelmantel van Flextec™, een slijtvaste en zeer flexibele pvc-rubber, is ideaal voor toepassing op plaatsen met weinig ruimte.
Geïntegreerde trekontlasting garandeert levenslang foutloze datatransmissie.
Grote ergonomische duimschroeven voor een eenvoudige installatie
Kwaliteit gegarandeerd met de levenslange garantie van Belkin.
Vergulde koperen contacten zorgen voor optimale geleiding zonder dataverlies.
Zeer snelle gegevensoverdracht zorgt voor optimale prestaties.
Korte samenvatting Belkin Pro Series AT Serial Modem Cable - 1.8m:
Deze korte samenvatting van de Belkin Pro Series AT Serial Modem Cable - 1.8m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Pro Series AT Serial Modem Cable - 1.8m, DB9, DB25, Grijs
Lange samenvatting Belkin Pro Series AT Serial Modem Cable - 1.8m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Pro Series AT Serial Modem Cable - 1.8m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Pro Series AT Serial Modem Cable - 1.8m. Lengte snoer: 1,8 m, Kleur van het product: Grijs. Aansluiting(en): DB9, DB25
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
1,8 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Overige specificaties
Aansluiting(en)
DB9, DB25