X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Parallel Printer cable 3M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CC3000AED10
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868557358
Categorie :
Cables to connect printers to computers and other devices.
printerkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9948
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Parallel Printer cable 3M:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Parallel Printer cable 3M
Parallelle printerkabel (niet IEEE-compatible) - Pro-serie, 3 m

Marketingtekst Belkin Parallel Printer cable 3M

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Parallel Printer cable 3M.
Met deze kabel uit de Pro-serie van Belkin kunt u parallelle printers met female Centronics 36-poorten aansluiten op pc’s met female parallelle DB25-poorten. Deze kabel ondersteunt tevens alle bi-directionele printers die niet voldoen aan IEEE 1284. Deze kabel is niet geschikt voor aansluiting van computers en printers die voldoen aan IEEE 1284. Indien u printers die wel voldoen aan IEEE 1284 wilt aansluiten, raadt Belkin u aan gebruik te maken van IEEE1284-kabels (artikelnummer CC3003aed10).
3 m
Sluit uw parallelle printer aan op uw pc
Korte samenvatting Belkin Parallel Printer cable 3M:
Deze korte samenvatting van de Belkin Parallel Printer cable 3M-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Parallel Printer cable 3M
Lange samenvatting Belkin Parallel Printer cable 3M:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Parallel Printer cable 3M, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Parallel Printer cable 3M
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Aansluiting(en)
DB25, Centronics
Technische details
Lengte snoer
How long the cable is.
3 m