X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Round Floppy Dual-Drive Cable, Blue
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CC2008SAED02
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868560396
Categorie :
SATA is a computer bus interface that connects host bus adapters to mass storage devices such as hard disk drives and optical drives. SATA host adapters and devices communicate via a high-speed serial cable over two pairs of conductors.
SATA-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10483
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Round Floppy Dual-Drive Cable, Blue:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Round Floppy Dual-Drive Cable, Blue
Ronde floppykabel, dual-drive, blauw, 60 cm

Marketingtekst Belkin Round Floppy Dual-Drive Cable, Blue

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Round Floppy Dual-Drive Cable, Blue.
Met de ronde ultra ATA floppykabels van Belkin is de luchtstroom in uw CPU beduidend beter dan bij platte lintkabels. Ze zijn ideaal voor de ondersteuning van geavanceerde, hitte genererende toepassingen zoals games, full-motion video en multimediatoepassingen en zorgen voor een lagere interne temperatuur wat beschadiging van uw systeem helpt voorkomen en ervoor zorgt dat de levensduur ervan niet nodeloos verkort wordt. De ronde kabels van Belkin zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal, waardoor ze eenvoudig zijn te buigen en te installeren. Ze zijn bovendien gemakkelijk te identificeren met behulp van identificatielabels. Wij leveren ronde floppykabels zowel in single als dual drive-uitvoering voor uw 3,5"-diskettestation en andere apparaten met 34-polige connectors.
Geen rommelige en oververhitte CPU meer
Identificatielabels vereenvoudigen het ontkoppelen van connector en station
Is eenvoudiger te hanteren en installeren dan een lintkabel
Verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor u uw pc er kleurig uit kunt laten zien
Korte samenvatting Belkin Round Floppy Dual-Drive Cable, Blue:
Deze korte samenvatting van de Belkin Round Floppy Dual-Drive Cable, Blue-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Round Floppy Dual-Drive Cable, Blue
Lange samenvatting Belkin Round Floppy Dual-Drive Cable, Blue:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Round Floppy Dual-Drive Cable, Blue, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Round Floppy Dual-Drive Cable, Blue
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Blauw
Technische details
Lengte snoer *
How long the cable is.
0,6 m