X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Internal IDE Dual Hard Drive Ribbon Cable - 0.48m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CC2001AED19I
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868558959
Categorie :
SATA is a computer bus interface that connects host bus adapters to mass storage devices such as hard disk drives and optical drives. SATA host adapters and devices communicate via a high-speed serial cable over two pairs of conductors.
SATA-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16683
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam Belkin Internal IDE Dual Hard Drive Ribbon Cable - 0.48m:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Internal IDE Dual Hard Drive Ribbon Cable - 0.48m
Lintkabel voor interne dual IDE harddiskstation - lengte 48,2 cm

Marketingtekst Belkin Internal IDE Dual Hard Drive Ribbon Cable - 0.48m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Internal IDE Dual Hard Drive Ribbon Cable - 0.48m.
De lintkabel is de slagader die de informatiestroom tussen uw diskstations met uw moederbord in stand houdt. Daaraan moet u hoge eisen stellen. Op welke kabels kunt u vertrouwen voor een feilloze overdracht van deze informatie? Natuurlijk op de kabels van Belkin, die bekend staan als de beste voor data-overdracht.Deze lintkabel met een lengte van 48,2 cm is bestemd voor het aansluiten van één of twee interne IDE harde schijven n op de controllerkaart.
Dankzij de lengte van 48,2 cm gemakkelijk te installeren.
Deze kabel is grondig getest en gecertificeerd conform of beter dan de hiervoor geldende industrienormen.
Drie 40-polige female connectors; één om de kabel te verbinden met uw besturingskaart, en twee voor het aansluiten van stations.
Levenslange garantie van Belkin.
Korte samenvatting Belkin Internal IDE Dual Hard Drive Ribbon Cable - 0.48m:
Deze korte samenvatting van de Belkin Internal IDE Dual Hard Drive Ribbon Cable - 0.48m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Internal IDE Dual Hard Drive Ribbon Cable - 0.48m
Lange samenvatting Belkin Internal IDE Dual Hard Drive Ribbon Cable - 0.48m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Internal IDE Dual Hard Drive Ribbon Cable - 0.48m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Internal IDE Dual Hard Drive Ribbon Cable - 0.48m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Technische details
Lengte snoer *
How long the cable is.
0,48 m
Aansluiting(en)
40-socket female