X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RazorVision HDMI Interface Audio Video Cable - 2.4m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AV62300EA08
Categorie : HDMI kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:27:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15045
Deze statistiek is gebaseerd op de 61699 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60059 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin RazorVision HDMI Interface Audio Video Cable - 2.4m:
De korte redactionele beschrijving van Belkin RazorVision HDMI Interface Audio Video Cable - 2.4m
RazorVision HDMI Interface-audio/videokabel - 2.4m

Marketingtekst Belkin RazorVision HDMI Interface Audio Video Cable - 2.4m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin RazorVision HDMI Interface Audio Video Cable - 2.4m.
Deze PureAV kabels uit de Silver-SerieTM zorgen dankzij de RazorVision digitale verbeteringstechnologie voor een uitstekende kwaliteit van het beeldmateriaal, ongeacht het type display dat gebruikt wordt. Traditionele digitale videokabels het originele bronsignaal zo goed mogelijk in stand proberen te houden en het signaal zonder verliezen of storing aan een beeldscherm te leveren.

RazorVision kabels brengen de volgende beeldverbeteringen binnen uw bereik:
- Hoger contrast met meer zichtbare details
- Helderdere witnuances en diepere zwartnuances
- Brengt de details terug in de hoge lichten en schaduwen
- Geen gekunstelde randeffecten
- Meer beelddiepte

Zo werkt RazorVision
Met RazorVision, een technologie die oorspronkelijk ontwikkeld is voor medische, industriële en militaire toepassingen, wordt het eerste systeem-op-chip met geïntegreerd realtime videoverwerkingscircuit op de
markt gebracht dat is ondergebracht in een actieve videokabel. RazorVision is ontwikkeld voor gebruik bij nieuwe HDTV’s en verbetert het beeld van uw huidige digitale tv of videodisplay. RazorVision is ook geschikt voor alle componenten die gebruik maken van DVI-of HDMiTM
interfaces zoals dvd-spelers, digitale videorecorders, pc’s en kabel/satellietaansluitingen. Via status- en niveaukeuzemogelijkheden kunt u het beeld instellen naar uw eigen voorkeur. Bovendien stelt RazorVision u in staat het scherm te splitsen om zo het bestaande beeld te vergelijken met het verbeterde RazorVision beeld.

RazorVision bedieningsunit
Statuskeuzeknop
Stelt u in staat uit drie instellingen te kiezen: gesplitst scherm (toont het beeld met in- en uitgeschakelde beeldverbetering), beeldvullend scherm met ingeschakelde beeldverbetering en beeldvullend scherm met uitgeschakelde beeldverbetering. Bij deactivering van de beeldverbetering kunt u toch genieten van de kwaliteitsprestaties van de PureAV kabels uit de Silver- Serie.

Niveaukeuzeknop
Hiermee kunt u aan de hand van uw kijkvoorkeur kiezen tussen een gering, gemiddeld of hoog verbeteringsniveau.
Korte samenvatting Belkin RazorVision HDMI Interface Audio Video Cable - 2.4m:
Deze korte samenvatting van de Belkin RazorVision HDMI Interface Audio Video Cable - 2.4m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin RazorVision HDMI Interface Audio Video Cable - 2.4m, Grijs, HDMI, DVI
Lange samenvatting Belkin RazorVision HDMI Interface Audio Video Cable - 2.4m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin RazorVision HDMI Interface Audio Video Cable - 2.4m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin RazorVision HDMI Interface Audio Video Cable - 2.4m. Lengte snoer: 2,4 m, Kleur van het product: Grijs. Aansluiting(en): HDMI, DVI
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
2,4 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Overige specificaties
Aansluiting(en)
HDMI, DVI