X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RazorVision DVI Dual-Link Video Cable, 2.4m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AV61400EA08
Categorie : DVI kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:27:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14324
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin RazorVision DVI Dual-Link Video Cable, 2.4m:
De korte redactionele beschrijving van Belkin RazorVision DVI Dual-Link Video Cable, 2.4m
RazorVision DVI-dual-link-videokabel

Marketingtekst Belkin RazorVision DVI Dual-Link Video Cable, 2.4m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin RazorVision DVI Dual-Link Video Cable, 2.4m.
PureAV RazorVision videokabels van Belkin verhogen het contrast van uw tv-beeld en accentueren de details. Hiervoor gebruiken zij een beeldverbeteringschip van DigiVision, Inc. Deze techniek is geschikt voor elk type beeldscherm en alle tv-videobronnen, en doet zijn werk via een kabel. De PureAV productlijn omvat zowel digitale kabels als standaarddefinitie kabels met RazorVision technologie. Er zijn drie typen digitale kabels die alle HDTV-formaten evenals standaarddefinitie tv-signalen verwerken – HDMI audio/videokabels, HDMI-naar-DVI videokabels en DVI-videokabels. RazorVision gebruikt de DigiVision beeldverwerkingstechnologie waarop patent is aangevraagd en die grote gedeelten van het beeldscherm verbetert. Concurrerende technologieën concentreren zich op een paar pixels in zeer beperkte gedeelten van het beeldscherm. Stel u een fruitschaal voor met een gele banaan omringd door rode appels. De RazorVision kabel maakt de banaan helderder en de appels iets donkerder. Andere contrastverhogende technieken die op de markt zijn, maken als een soort halo alleen de randen van de banaan helderder. De RazorVision kabel maakt de hele banaan helderder. Het effect komt het best tot zijn recht bij natuurscènes in de openlucht met lucht, zand, gras, bomen, wilde dieren enzovoort. Zulke scènes bevatten veel details die zich voor verbetering lenen en bestaan uit heel heldere en heel donkere componenten. Het effect op donkere scènes is niet zo groot omdat deze van nature subtieler zijn. Deze PureAV-kabels uit de Silver-Serie zorgen dankzij de RazorVision digitale verbeteringstechnologie voor een uitstekende kwaliteit van het beeldmateriaal, ongeacht het type display dat gebruikt wordt. Traditionele digitale videokabels proberen het originele bronsignaal zo goed mogelijk in stand te houden en het signaal zonder verliezen of storing aan een beeldscherm te leveren. RazorVision kabels brengen de volgende beeldverbeteringen binnen uw bereik: . Hoger contrast met meer zichtbare details Helderdere witnuances en diepere zwartnuances. Dit brengt de details terug in de hoge lichten en schaduwen, voorkomt gekunstelde randeffecten ben zorgt voor meer beelddiepte. Traditionele kabels konden voorheen in het beste geval het bronbeeld dupliceren. De PureAV RazorVision kabel verbetert echter het originele bronbeeld en neemt aanzienlijk grotere schermdelen voor het verbeteren van het beeld. Dit proces zorgt voor beeldverscherping door de inkleuring van grote vlakken en zorgt daarmee voor meer diepte in het beeld. Digitale foto’s worden op een vergelijkbare manier verbeterd, maar in het geval van RazorVision gebeurt dit real-time. RazorVision is een actieve kabel die het signaal verbetert zodat het beeld verbeterd wordt weergeven dankzij een betere signaaloverdracht.

Voordelen :
- RazorVision verbeteringstechnologie verhoogt het beeldcontrast door de heldere tinten helderder te maken en de donkere tinten donkerder.
- RazorVision kabels zijn geschikt voor alle digitale HDTV-formaten (1080i, 720p, 480p, 480i) evenals voor NTSC, PAL en analoge SECAM-tv.
- De PureAV RazorVision HDMI-kabel is geschikt voor HDMI- en DVI-signalen in zowel hoge-definitie als standaarddefinitieformaat. In de toekomst zijn waarschijnlijk RazorVision kabels leverbaar voor componentvideo, S-Video en zelfs composietvideo.


Productkenmerken :
- Voor 99,99% zuurstofvrije massiefkoperen geleiders met lassen van zuiver zilver brengen signaalvervorming tot een minimum terug ten behoeve van beeld en geluid van ongeëvenaarde helderheid
- Verzilverde geleiders zorgen voor een uitstekende hoge-frequentieresponse ten behoeve van optimale resoluties
- Met precisie gefabriceerd, isolerend polyethyleen zorgt voor behoud van de signaalsterkte en voor een accuraat beeld en geluid.
- Viervoudige afscherming - biedt bescherming tegen ruis ten behoeve van een bijzonder helder signaal
- Op de impedantie afgestemde constructie - reduceert signaalverlies en vergroot de bandbreedte
- Inductiefilter van ferriet - biedt bescherming tegen ongewenste interferentie
- Geïntegreerde trekontlasting - beschermt de bedrading tegen beschadiging waardoor u voortdurend kunt genieten van een hoge videokwaliteit
- Slijtvaste, flexibele pvc-mantel - zorgt voor behoud van de signaalintegriteit, zelfs in gebogen toestand
Korte samenvatting Belkin RazorVision DVI Dual-Link Video Cable, 2.4m:
Deze korte samenvatting van de Belkin RazorVision DVI Dual-Link Video Cable, 2.4m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin RazorVision DVI Dual-Link Video Cable, 2.4m, Grijs
Lange samenvatting Belkin RazorVision DVI Dual-Link Video Cable, 2.4m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin RazorVision DVI Dual-Link Video Cable, 2.4m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin RazorVision DVI Dual-Link Video Cable, 2.4m. Lengte snoer: 2,4 m, Kleur van het product: Grijs
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
2,4 m
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs