X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HDMI Interface 3-to-1 Video Switch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AV24502UK
Categorie :
Devices that allow a single video input to be connected to multiple outputs.
video splitters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:45:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7941
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam Belkin HDMI Interface 3-to-1 Video Switch:
De korte redactionele beschrijving van Belkin HDMI Interface 3-to-1 Video Switch
3-naar-1 HDMI video-switch

Marketingtekst Belkin HDMI Interface 3-to-1 Video Switch

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin HDMI Interface 3-to-1 Video Switch.
High-Definition Multimedia Interface (HDMI), de toekomst van HDTV, maakt het mogelijk zowel hoge-resolutie-videosignalen als digitale multichannel-audiosignalen via slechts één kabel te leiden. Het is de ideale oplossing als u digitale displays als HDTV's, plasmabeeldschermen, DLPTV's, LCD-TV's en projectoren wilt aansluiten. HDMI maakt volledig digitale verbindingen mogelijk tussen bronapparaten als HDTV's, DVD-spelers/recorders, digitale kabel/satellietontvangers en AV-ontvangers.

Kenmerken

- Is geschikt voor alle HDMI-componenten, zoals bijvoorbeeld up-converting DVD-spelers, high-definition kabel- en satellietontvangers en computers met een digitale video-output.
- Ondersteunt alle standaard en high-defi nition videoresoluties van tot wel 1080p.
- Biedt de mogelijkheid handmatig tussen componenten te schakelen met behulp van de afstandsbediening.
Korte samenvatting Belkin HDMI Interface 3-to-1 Video Switch:
Deze korte samenvatting van de Belkin HDMI Interface 3-to-1 Video Switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin HDMI Interface 3-to-1 Video Switch, 1xHDMI out, 3xHDMI in
Lange samenvatting Belkin HDMI Interface 3-to-1 Video Switch:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin HDMI Interface 3-to-1 Video Switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin HDMI Interface 3-to-1 Video Switch. Aansluiting(en): 1xHDMI out, 3xHDMI in
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aansluiting(en)
1xHDMI out, 3xHDMI in