X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cat 5 Shielded
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A7L504U305M-H
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868252291
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11256
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Cat 5 Shielded:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Cat 5 Shielded
Cat 5 Shielded, 305m

Marketingtekst Belkin Cat 5 Shielded

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Cat 5 Shielded.
Wat is een horizontale kabel? Stel u zo’n kabel voor als een trein die uw stad met andere steden verbindt. In werkelijkheid is het een kabel die alle hardwarebestemmingen in een LAN (Local Area Network) verbindt.

De grijze horizontale CAT 5e UTP Bulkkabel wordt gebruik om een netwerkcontactdoos met een schakelpaneel te verbinden. Deze kabel is opgebouwd uit 8 draden van 24 AWG en wordt geleverd op een 300 meter-haspel in een doos.

Voordelen:
- Voldoet voor alle mogelijke netwerken aan de Cat5-prestatievereisten.
- Dit product wordt levenslang gegarandeerd!
- De witte conductor is voorzien van een gekleurde band waardoor identificatie van de paren makkelijk is.
- Geïntegreerd koord waaraan getrokken kan worden om op eenvoudige wijze de kabel van zijn buitenmantel te ontdoen.
Korte samenvatting Belkin Cat 5 Shielded:
Deze korte samenvatting van de Belkin Cat 5 Shielded-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Cat 5 Shielded, RJ45, Grijs
Lange samenvatting Belkin Cat 5 Shielded:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Cat 5 Shielded, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Cat 5 Shielded. Lengte snoer: 305 m, Kleur van het product: Grijs. Aansluiting(en): RJ45
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
305 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ45
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin 250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable
Belkin 250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A7L504-250
EUR 20,00
(excl. VAT)
EUR 24,00(incl. VAT)