X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A7L504-250
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868112571
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 mrt 2016 09:10:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 57727
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin 250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable:
De korte redactionele beschrijving van Belkin 250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable
Grijze, horizontale 250' CAT 5e UTP Bulkkabel

Marketingtekst Belkin 250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin 250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable.
Wat is een horizontale kabel? Stel u zo’n kabel voor als een trein die uw stad met andere steden verbindt. In werkelijkheid is het een kabel die alle hardwarebestemmingen in een LAN (Local Area Network) verbindt.

De grijze horizontale CAT 5e UTP Bulkkabel wordt gebruik om een netwerkcontactdoos met een schakelpaneel te verbinden. Deze kabel is opgebouwd uit 8 draden van 24 AWG en wordt geleverd op een 300 meter-haspel in een doos.

Voordelen :
• Voldoet voor alle mogelijke netwerken aan de Cat5-prestatievereisten.
• Dit product wordt levenslang gegarandeerd!
• De witte conductor is voorzien van een gekleurde band waardoor identificatie van de paren makkelijk is.
• Geïntegreerd koord waaraan getrokken kan worden om op eenvoudige wijze de kabel van zijn buitenmantel te ontdoen.
Korte samenvatting Belkin 250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable:
Deze korte samenvatting van de Belkin 250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin 250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable, Bare wire, Grijs
Lange samenvatting Belkin 250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin 250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin 250' Gray CAT 5e Horizontal UTP Bulk Cable. Lengte snoer: 75 m, Kleur van het product: Grijs. Aansluiting(en): Bare wire
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
75 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Overige specificaties
Aansluiting(en)
Bare wire
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin Bulk Cat5e Solid 305M
Belkin Bulk Cat5e Solid 305M
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A7L504U305M
EUR 136,13
(excl. VAT)
EUR 163,35(incl. VAT)
Belkin Cat 5 Shielded
Belkin Cat 5 Shielded
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A7L504U305M-H
 —