X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CAT5 STP Stranded Bulk Cable: Grey, 500 Meters
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A7J304U500M-H
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868275993
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5796
Deze statistiek is gebaseerd op de 61836 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60195 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Warranty!
Lange productnaam Belkin CAT5 STP Stranded Bulk Cable: Grey, 500 Meters:
De korte redactionele beschrijving van Belkin CAT5 STP Stranded Bulk Cable: Grey, 500 Meters
CAT5 STP Stranded Bulk Cable: Grey, 500 Meters

Marketingtekst Belkin CAT5 STP Stranded Bulk Cable: Grey, 500 Meters

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin CAT5 STP Stranded Bulk Cable: Grey, 500 Meters.
Belkin CAT5 network cable offers reliable, practical Gigabit Ethernet performance. This is perfect for use on 10/100/1000 Base-T networks.

Advantages:
- Type of Shielding: STP (foil shielded)
- Copper gauge: 24 AWG
- Cable Jacket: PVC
- TIA/EIA 568B and ISO/IEC 11801 compliant.
- Exceeds the performance requirement of Category 5.
- Backed by Belkin Lifetime Warranty!
Korte samenvatting Belkin CAT5 STP Stranded Bulk Cable: Grey, 500 Meters:
Deze korte samenvatting van de Belkin CAT5 STP Stranded Bulk Cable: Grey, 500 Meters-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin CAT5 STP Stranded Bulk Cable: Grey, 500 Meters, Grijs
Lange samenvatting Belkin CAT5 STP Stranded Bulk Cable: Grey, 500 Meters:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin CAT5 STP Stranded Bulk Cable: Grey, 500 Meters, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin CAT5 STP Stranded Bulk Cable: Grey, 500 Meters. Lengte snoer: 500 m, Kleur van het product: Grijs
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
500 m
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs