X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A3X126A25-YLW-M
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 12:38:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8977
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER:
De korte redactionele beschrijving van Belkin MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER
MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER RJ45M RJ45M 7.60MTR YELLOW NS (MSD)

Marketingtekst Belkin MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER.
What is a Category 5e crossover patch cable? Think of it as the footpath that connects certain houses together on your block. Actually, it’s a cable that directly links one computer to another on a Local Area Network (LAN).
The RJ45 CAT 5e UTP crossover cable with molded strain relief is designed to connect Hub-to-Hub or PC-to-PC. Features RJ45 male-to-male connectors and a molded strain relief.
Advantages :
• Perfect in conjunction with 10 and 100 Base-T networks.
• 50 micron gold plated connectors to ensure a clean and clear transmission.
• This product is guaranteed for life!
• Molded strain relief provides extra security around connector.
• Exceeds the performance requirement of Category 5e.
Korte samenvatting Belkin MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER:
Deze korte samenvatting van de Belkin MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER, Geel, RJ45 male-to-male
Lange samenvatting Belkin MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER. Lengte snoer: 25 m, Kleur van het product: Geel. Aansluiting(en): RJ45 male-to-male
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
25 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Geel
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ45 male-to-male
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER
Belkin MOLDED CAT5 UTP CROSS-OVER
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A3X126B25M-YLW
 — 
Belkin Cable CrossOver Molded Cat5e 25m Yellow
Belkin Cable CrossOver Molded Cat5e 25m Yellow
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A3X126X25M-YLWM
 —