X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RJ45 FastCAT™ 5e patch cable, red
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A3L850N14-RED-S
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8371
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam Belkin RJ45 FastCAT™ 5e patch cable, red:
De korte redactionele beschrijving van Belkin RJ45 FastCAT™ 5e patch cable, red
RJ45 FastCAT™ 5e patchkabel, rood, snagless aangegoten - lengte 4,2 m

Marketingtekst Belkin RJ45 FastCAT™ 5e patch cable, red

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin RJ45 FastCAT™ 5e patch cable, red.

Wat is een Category 5e patchkabel? Stel u zo'n kabel voor als de straat die de huizen van uw blok verbindt met alle bestemmingen in de stad. In werkelijkheid is het een kabel die alle hardwarebestemmingen in een plaatselijk netwerk (Local Area Network ofwel LAN) verbindt.
De RJ45 FastCAT™ 5e kabel biedt extra headroom ten opzichte van standaard CAT 5e kabels en is ideaal voor toepassing in 10 resp. 100-Base-T en gigabit Ethernet netwerken. Compleet met RJ45 male-to-male connectoren en een snagless ingegoten trekontlasting.

Voordelen :
- Overtreft de prestatievereisten van Category 5e.
- Ideaal te combineren met 10 Base-T, 100 Base-T en 1000 Base-T netwerken.
- Met een goudlaagje van 50 micron vergulde connectoren garanderen een ruisvrije heldere datatransmissie.
- Dit product wordt levenslang gegarandeerd!


Productkenmerken :
- De snagless aangespoten mantel beschermt de RJ45-aansluiting tijdens de installatie tegen beschadiging.
- Getest voor PowerSum.
- Extra headroom t.o.v. standaard CAT 5e-kabels.
Korte samenvatting Belkin RJ45 FastCAT™ 5e patch cable, red:
Deze korte samenvatting van de Belkin RJ45 FastCAT™ 5e patch cable, red-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin RJ45 FastCAT™ 5e patch cable, red, CAT5e, RJ45 male-to-male, Rood
Lange samenvatting Belkin RJ45 FastCAT™ 5e patch cable, red:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin RJ45 FastCAT™ 5e patch cable, red, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin RJ45 FastCAT™ 5e patch cable, red. Lengte snoer: 4,2 m, Kleur van het product: Rood. Soort kabel: CAT5e, Aansluiting(en): RJ45 male-to-male
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
4,2 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Rood
Overige specificaties
Soort kabel
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
CAT5e
Aansluiting(en)
RJ45 male-to-male
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin SNGLS FASTCAT5E PATCH CBL
Belkin SNGLS FASTCAT5E PATCH CBL
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A3L850N14-BLU-S
 — 
Belkin Cable patch FastCAT5e snagless 4.2m grey
Belkin Cable patch FastCAT5e snagless 4.2m grey
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A3L850N14-S
 —