X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SNGLS FASTCAT5E PATCH
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A3L850B05M-BLUS-10
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 13:04:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6964
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: This product is guaranteed for life!
Lange productnaam Belkin SNGLS FASTCAT5E PATCH:
De korte redactionele beschrijving van Belkin SNGLS FASTCAT5E PATCH
SNGLS FASTCAT5E PATCH CABLE 4PAIRRJ45M M 5M BLUE 10P IN (NMS)

Marketingtekst Belkin SNGLS FASTCAT5E PATCH

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin SNGLS FASTCAT5E PATCH.
What is a Category 5e patch cable? Think of it as the street that links the houses on your block and all the destinations in town. In actuality it’s a cable that connects all the hardware destinations on a Local Area Network (LAN). The RJ45 Fast CAT5e cable provides extra headroom over the standard CAT5e cable and is perfect for use with 10 and 100 Base-T networks. Complete with RJ45 male-to-male connectors and a snagless molded strain relief.
-Perfect in conjunction with 10 Base-T and 100 Base-T networks.
-50 micron gold plated connectors to ensure a clean and clear transmission.
-This product is guaranteed for life!
-Snagless molding protects the RJ45 tap from being damaged during installation.
-Exceeds the performance requirement of Category 5e.
-PowerSum tested.
-Available in a variety of colors.
Korte samenvatting Belkin SNGLS FASTCAT5E PATCH:
Deze korte samenvatting van de Belkin SNGLS FASTCAT5E PATCH-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin SNGLS FASTCAT5E PATCH, Blauw, RJ-45 male-to-male
Lange samenvatting Belkin SNGLS FASTCAT5E PATCH:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin SNGLS FASTCAT5E PATCH, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin SNGLS FASTCAT5E PATCH. Lengte snoer: 5 m, Kleur van het product: Blauw. Aansluiting(en): RJ-45 male-to-male
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
5 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Blauw
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ-45 male-to-male
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin 5m RJ-45 FastCAT 5e
Belkin 5m RJ-45 FastCAT 5e
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A3L850B05M-BLUS
 — 
Belkin K Patch Cable FastCAT RJ45 Blue 5m10pc
Belkin K Patch Cable FastCAT RJ45 Blue 5m10pc
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A3L850B05M-BLUS/KIT
 —