X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SNAGLESS CAT 5 PATCH CBL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A3L791N25-GRN-S
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7434
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Dit product wordt levenslang gegarandeerd!
Lange productnaam Belkin SNAGLESS CAT 5 PATCH CBL:
De korte redactionele beschrijving van Belkin SNAGLESS CAT 5 PATCH CBL
SNAGLESS CAT 5 PATCH CBL GREEN 7.5M FN (NMS)

Marketingtekst Belkin SNAGLESS CAT 5 PATCH CBL

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin SNAGLESS CAT 5 PATCH CBL.
Wat is een Category 5e patchkabel? Stel u zo n kabel voor als de straat die de huizen van een bepaald blok verbindt met alle bestemmingen in de stad. Deze kabel wordt gebruikt om alle hardwarebestemmingen in een LAN (Local Area Network) aan te sluiten. Spuitgiet-getrokken RJ45 Cat 5e patchkabel is ideaal voor toepassing in 10/100 Base-T netwerken. Inclusief RJ45 male-naar-male connectoren en snagless ingeperste trekontlasting.
-Connectoren met goudlaagje van 50 micron zorgen voor een signaaloverdracht zonder ruis of vervorming.
-Nauwkeurig geperste snaglessverbinding voor een betrouwbare aansluiting.
-Overtreft de prestatievereisten voor Category 5e.
-Ideaal in conjunctie met 10 en 100 Base-T netwerken.
Korte samenvatting Belkin SNAGLESS CAT 5 PATCH CBL:
Deze korte samenvatting van de Belkin SNAGLESS CAT 5 PATCH CBL-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin SNAGLESS CAT 5 PATCH CBL, RJ-45 male-to-male, Groen
Lange samenvatting Belkin SNAGLESS CAT 5 PATCH CBL:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin SNAGLESS CAT 5 PATCH CBL, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin SNAGLESS CAT 5 PATCH CBL. Lengte snoer: 7,5 m, Kleur van het product: Groen. Aansluiting(en): RJ-45 male-to-male
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
7,5 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Groen
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ-45 male-to-male